MAGIČNI LED ZA PODMLAĐIVANJE: Probajte kineski recept koji će izlečiti sve bolesti!

Čudesna tačka Feng Fu

MAGIČNI LED ZA PODMLAĐIVANJE: Probajte kineski recept koji će izlečiti sve bolesti!

Život -
Ako redovno na posebno mesto na telu stavljate kocku leda, organizam počinje da se podmlađuje, mnoge bolesti nestaju, a vi ćete uvek biti zdravi, raspoloženi i puni energije

Ljudsko telo poseduje jedno potpuno jedinstveno mesto.

Ako redovno stavljate na njega kocku leda, organizam počinje da se podmlađuje, mnoge bolesti nestaju, a vi ćete uvek biti zdravi, raspoloženi i puni energije. Ovo mesto se nalazi između tetiva u predelu vrata, a konkretno na potiljku, to je rupica gde se sjedinjuju glava i vrat. Ovde se nalazi tačka, koja se u kineskoj akupunkturi zove Fen Fu (utočiste vetra).

Metoda se sastoji u sledećem: čovek leži na stomaku (ili sedi) i stavi kocku leda (otprilike 2×2 cm) na tačku Fen Fu (rupicu na potiljku), i drži ga tako 20-ak minuta. Kocka leda može se fiksirati zavojem, maramom, itd.

Raditi redovno, sa pauzama od 2-3 dana, ujutro na prazan stomak i uveče, pred spavanje. Prehlada kod ove procedure nije moguća.

Otpočetka može biti prisutan osećaj hladoće, ali za 30-40 sekundi oseća se priliv toplote na tačku delovanja. Prvih nekoliko dana ćete imati osećaj euforije zbog oslobađanja endorfina u krvotok.

Šta postižemo kod redovnog stavljanja kocke leda na potiljak, tačku Fen Fu: - poboljšava se san- uvek odlično raspoloženje i opšta vitalnost- odličan rad digestivnog trakta- zaboravićete na česte prehlade ( led možete koristiti i kod povišene temperature)- eliminiše glavobolju, zubobolju, bolove u zglobovima

Posebno, delovanje kocke leda na tačku Fen Fu pomaže kod sledećih oboljenja: - organa disanja- kardiovaskularnog sistema- neuroloskih oboljenja sa degenerativnim promenama na kičmi- akutnih, gastrointestinalnih i polno prenosivih infekcija- poremećaja rada štitne žlezde- artritisa, hipertenzije i hipotenzije- bronhijalna astma- poremećaja u radu gastrointestinalnog trakta, gojaznosti i neuhranjenosti- celulita (posebno u prevenciji i ranoj fazi)- poremećaja menstrualnog ciklusa, impotencije, frigidnosti, endokrine neplodnosti- psiho-emocionalnih poremećaja, stresa, hroničnog umora, depresije, nesanice

Strogo govoreći, delovanje na tačku Fen Fu ne leči, već vraća čoveka u svoju fiziološku normu, bukvalno podmlađuje telo, i organizmu daje snažan životni impuls.

Kontraindikacije na delovanje tačke Fen Fu: trudnoća, prisutstvo pejsmekera, epilepsija i šizofrenija.

U kineskoj medicini telo se posmatra kao energetski sistem, tako da kroz masažu može se uticati na tok energije i funkcionalnu aktivnost organa.

Još jedna tačka - "tačka dugovečnosti", koja obezbeđuje trajni podmlađujući i iscjeljujući efekat i sprečava starenje – je tačka Zu San Li.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track