GINISOVKA HIBRID: Sindi (58) za 57 plastičnih operacija potrošila 67.000 funti!

Hibrid Anđeline Džoli i Kejt Midlton,

GINISOVKA HIBRID: Sindi (58) za 57 plastičnih operacija potrošila 67.000 funti!

Život -
Operisala bradu, jagodice, podizala kapke i menjala izgled vilice. Ona je zapravo operisala celo telo, osim stopala i ruku, ali kaže da je to sledeće na redu

Većini žena je sasvim dovoljno da uz pomoć kozmetičkih trikova definiše lice sa kojim su rođene, ali neke žele da vide malo veću promenu koju mogu da postignu samo uz pomoć plastične hirurgije. Ali, Sindi Džekson koja je po svom mišljenju hibrid Anđeline Džoli i Kejt Midlton, postala je svetska rekorderka po broju plastičnih operacija i ušla je u Ginisovu knjigu rekorda. Da bi postigla savršeni nos, Sindi (58) je otputovala u Hrvatsku, jer tamo hirurzi rade dobro, ali mnogo jeftinije nego u Americi. Sindi je u fotošopu iskombinovala noseve Anđeline Džoli i Kejt Midlton i pokazala hirurgu kakav izgled želi da postigne.

http://www.youtube.com/watch?v=FDiMPWJXO3w

Zadovoljna ishodom, Sindi je rekla da će joj to biti treća i poslednja operacija nosa, a sve tri su kostale 10.000 funti. Prvu operaciju nosa imala je sa 34 godine, gde je potpuno promenila izgled svog prirodnog nosa koji nikada nije volela.

Sindi je smatrala da se nije videla velika razlika, pa je dve godine kasnije ponovo otišla pod nož jer je htela da postigne nos Nikol Kidman. Ovom operacijom Sindi je bila zadovoljna gotovo 22 godine, ali je skoro odlučila da joj treba malo elegantniji nos. Sindi, koja inače radi kao savetnik za plastične operacije, kaže da nije jedina koja želi nos kao Kejt ili Anđelina.

"Imam klijente koji konstantno žele nos Kejt Midlton ili Anđeline Žoli. I onda sam malo razmislila i shvatila da to želim i ja", rekla je Sindi.

Sindi, koja je poreklom sa farme u Ohaju, izjavila je da je još kao devojčica shvatila da lepota daje moć osobi koja je poseduje. Ona je do sad imala 57 operacija, a sve zajedno ju je koštalo 67.000 funti. Ona je operisala bradu, jagodice, podizala kapke i menjala izgled vilice. Ona je zapravo operisala celo telo, osim stopala i ruku, ali kaže da je to sledeće na redu.

(Žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track