Znala je da će umreti: Soča (23) je stigla svima da kupi božićne poklone! (FOTO)
Foto: Facebook

Tužna sudbina

Znala je da će umreti: Soča (23) je stigla svima da kupi božićne poklone! (FOTO)

Život -
Soča Glen je odmah nakon prvih simptoma posumnjala na rak grlića materice jer su joj obe bake preminule od ove kobne bolesti

Ovaj tekst je preuzet sa portala StilSorča Glen sa samo 23 godine preminula je od raka grlića materice u oktobru, nakon što su lekari godinu dana pre toga odbili da joj odrade određene testove, jer je donja granica za njih u Velikoj Britaniji 25 godina.

Ova mlada žena odmah je posumnjala na kobnu bolest, jer su joj obe bake preminuleod iste. U avgustu 2013. godine obratila se lekaru zbog krvarenja i bolova u leđima, a on je nakon testova potvrdio dijagnozu, prenosiDejli Mejl.Nakon toga, podvrgla se višemesečnim hemo i radioterapijama. Već 7. oktobra ove godine njenoj porodici je saopšteno da je kancer neizlečiv, a samo 17 dana kasnije Sorča je preminula na rukama dečku Metu Linču.

Pre toga, ona je stigla da svojoj porodici po poslednji put kupi poklone za Božić. Njeni najbliži sada urgiraju da se svi neophodni testovi radi bez obzira na starosnu granicu.Iako bris ne može da otkrije kancer, on može da ukaže na prisustvo ćelija za koje kasnije može da se ispostavi da su maligne."Sorča je bila jedna jako dobro organizovana osoba, te me uopšte ne čudi što je unapred uspela da pripremi sve božićne poklone", rekao je njen dečko Met.

"Tako je tipično za nju da brine o drugima i pored svih bolova kroz koje je prolazila. Dok je bila u bolnici, kupila je poklone za sve nas, i to sve u tajnosti"."Još uvek ne znam šta je meni kupila, a poklon ću da otvorim tačno na dan Božića", zaključuje Met za Dejli Mejl.PROČITAJTE JOŠ SA PORTALA STIL: Rasplakaće vas: Žena (30) preminula tokom porođaja, a onda je usledila još veća tragedijaDve hiljade godina stara tradicija: Napravite mešavinu tri začina koja sprečava rak!Ostalo mi je još malo života, ali sam otkrio najveću istinu: Potresna priča oca koji boluje od raka!Uzročnici raka kojima smo svakodnevno izloženi, a da nismo ni svesni: 5 najvećih!Sve dobrobiti čudesne cvekle: Pomaže i kod najtežih oboljenja, poput tumora i leukemije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track