UMALO UMRO OD BOLOVA: Šipka probila penis građevincu dok je skakao po skelama
Foto: Mirror

Pokazivao da bi bio dobar radnik u cirkusu

UMALO UMRO OD BOLOVA: Šipka probila penis građevincu dok je skakao po skelama

Život -
Incident se dogodio na gradilištu u Zangzou u južnoistočnoj kineskoj Fujian provinciji

Vu Hsing je pokušao da impresionira kolege na pauzi za ručak, skakajući po armaturi na gradilištu.

Građevinac je tom prilikom probušio svoje genitalije metalnom šipkom nakon što je pokušao da preskoči skele kako bi zabavio svoje kolege.

Hsing (40) je preskakao skele, hvaleći se kako bi mogao da radi u cirkusu na trapezu. Međutim, okliznuo se i pao sa visine od skoro 2 metra na šipku dugačku 213 centimetara.

Incident se dogodio na gradilištu u Zangzou u južnoistočnoj kineskoj Fujian provinciji. Vuov kolega Čeng Ni (38) je rekao: "Pokazivao je svoju veštinu ravnoteže i zapravo mu je išlo veoma dobro dok nije promašio korak i okliznuo se".

"Kad je pao, ispustio je takav krik bola da sam pomislio da je šipka prošla pravo kroz njegovu unutrašnjost", rekao je šokirano Vuov kolega.

"Pogledao sam dole i video ga da sedi na zemlji sa ogromnom šipkom koja viri iz njegovih pantalona. Bilo je mnogo krvi, a on je bio mnogo bled. Sedeo je i buljio u to".

Kada je stigla hitna pomoć, bolničari su testerom presekli dva kraja šipke i tako Vua odvezli u bolnicu kako bi otklonili ostatak.

PR bolnice rekao je da je operacija bila ozbiljna. "Operacija je bila veoma komplikovana jer je šipka pogodila njegove genitalije i morali smo da budemo sigurni da nećemo pogoršati situaciju".

Bilo je prerano da kažu da li će moći opet da koristi svoje reproduktivne organie, ali ono što su svi mogli da zaključe na prvi pogled da je Vu imao neverovatnu sreću što mu je šipka oštetila "samo" polni organ, a nije prošla kroz celo telo ili kroz vrat.

"Šipka je bila dovoljno dugačka da je mogla da mu prođe i kroz glavu", rekli su iz bolnice gde se Vu i dalje oporavlja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track