Najnovije vesti

(VIDEO) JEZIVA BOLEST PRETI REGIONU? Obolelima iz rana gamižu vlaknasta bića i izlaze iz usta i nosa
Foto: Printskrin

Niko ne zna o čemu se radi

(VIDEO) JEZIVA BOLEST PRETI REGIONU? Obolelima iz rana gamižu vlaknasta bića i izlaze iz usta i nosa

Zdravlje
Jeziva bolest se pojavila u Hrvatskoj, a sve su prilike da njeno širenje neće moći da se zaustavi

Ne propustite...

Crvi mi izlaze iz kože!

Za one koji ne znaju – Morgelon je do sada potpuno nepoznata bolest koja napada ljude širom sveta. Morgelon je prvo "zarazila" američku naučnicu biologije Meri Leitao, koja je 2001. godine na koži svog dvogodišnjeg sina uočila ranice iz kojih su izlazila čudna vlakna, kao što su crvi.

 

Odnela je vlakna na testiranja i svi koji su poželeli da istraže o čemu se ovde radi, nisu dobili nikakav odgovor, jer te stvari nisu bile uporedive ni sa čim na ovoj planeti, zbog čega su naučnici izjavili kako je reč o nekoj, nepoznatoj, čak i vanzemaljskoj bolesti, odnosno sumnjivom entitetu, kojem se ne zna uzrok.

 

U SAD je do sada od ove bolesti obolelo i nekoliko miliona ljudi među kojima je američka kantri pevačica Džoni Mičel, a koja je javno progovorila o simptomima koji su u najmanju ruku alarmantni. Reč je o velikim ranama iz kojih gamižu sumnjiva vlaknasta bića koja nakon nekog vremena preplavljuju okruženje obolelog. Množe se i napadaju čoveka. Izlaze iz rana, iz usta, nosa, a oboleli imaju osećaj da im crvi gmižu ispod kože. Bolest je popraćena i strašnim svrabežom koji doslovno izluđuje čoveka, ali i osećajem "crva ispod kože".

 

Morgelonova bolest
Morgelonova bolest

U nauci se, što se tiče Morgelona, ništa nije promenilo, a sve je više obolelih na celom svetu. Danas je registrovano nekoliko miliona obolelih, posebno u SAD, ali se bolest polako pojavljuje i na drugim kontinentima, ukljućujući i Europu.

 

U Srbiji je poznat slučaj Aranke Lukač koja nam je opisala svoj horor ali i celu situaciju s lekarima koji joj nisu mogli, ili bolje rečeno nisu hteli pomoći. Tako su jadnu ženu, uprkos strašnim vidljivim ranama i vlaknima koji su joj izlazili iz rana i iz tela proglasili ludom, jer oni nisu imali medicinskog objašnjenja za ono što se događa. Aranka Lukač smatrala se jedinom obolelom na ovim prostorima, do sada, no čini se da nije jedina, već je reč o tome da mnogi oboleli i ne znaju šta se događa.

 

Sa ovim problemom se susrela i 50-godišnja B.A. iz Zagreba koja je tek sada, nakon 5 meseci muke, odgonetnula šta joj se događa.

 

"Van sebe sam! Bolujem već 5 meseci od nepoznate bolesti i lekari ne znaju šta mi je. Oko Nove godine počela sam da osećam veliki svrbež, osećala sam da mi nešto mili unutar tela. Bilo je strašno. Tada još nije bilo vidljivih simptoma. Ali, nakon nekog vremena pojavile su se rane", rekla je ona.

 

"Rane koje sam dobila uopšte ne zarastaju, a sve ih je više i više. Bila sam kod lekara, na svim proverama i kod dermatologa. Pet meseci istraživanja, ali lekari nisu znali šta je. Mislili su da je alergija, herpes…. ali nije ništa od toga. Doktorka je rekla kako nema rešenja za mene i poslala me kući s običnom antibakterijskom kremom", objasnila je namučena žena.

 

"Naravno, ta krema ništa nije pomogla, a rane i simptomi nisu se povukli. Nakon nekog vremena iz rana sam počela izvlačiti neke čudne stvari, tanke niti u crnoj i žutoj boji. Nisam to nosila doktoru jer to nisam smatrala važnim. Nisam znala ništa o chemtrailsima i Morgelonu, a lekari mi nisu rekli da bi to mogao biti uzrok", prepričava  vidno oslabljena žena koja još dodaje kako se, od kada boluje od te nepoznate bolesti, oseća iscrpljeno i umorno, a najveći problem joj stvara osećaj konstantnog “golicanja” ispod kože na glavi i na leđima", rekla je B.A.

 

"Ponekad je neizdrživo, kao da vam milion mrava prolazi glavom i telom, jednostavno je nestvarno i ne znam što da radim", rekla je B.A.

 

Pogledajte video:

 

http://www.youtube.com/watch?v=sjrDia2JfaE

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...