Najnovije vesti

(VIDEO) LEKARI ŠOKIRANI: Tinejdžerka umrla jer dva meseca nije išla u toalet

Smrtonosna fobija

(VIDEO) LEKARI ŠOKIRANI: Tinejdžerka umrla jer dva meseca nije išla u toalet

Zdravlje
Umrla je od srčanog udara, pokazala je obdukcija. U njenim grudima nastala je velika šupljina, debelo crevo bilo je potpuno deformisano, a ostali organi vidno izmešteni

TURO - Emili Titerington (16) imala je fobiju od toaleta zbog čega je ponekad držala stolicu u sebi i po dva meseca.

Šesnaestogodišnja tinejdžerka umrla je od srčanog udara, pokazala je obdukcija. U njenim grudima nastala je velika šupljina, debelo crevo bilo je potpuno deformisano, a ostali organi vidno izmešteni.

Istraga u Turou u britanskoj oblasti Konrvol pokazala je da bi uobičajeni medicinski tretmani spasili Emilin život da pacijentkinja nije uporno odbijala preglede.

“Ovo je najgori slučaj koji sam ikada videla... Bila sam šokirana”, izjavila je patolog Amanda Džefri.

Blago autistična Emili celog života je patila od stomačnih problema, ali lekari nikad nisu uspeli da pronađu uzrok.

Te kobne večeri Emili se žalila na bol između leđnih lopatica, ali lekari nisu primetili nikakvo abdominalno nadimanje. Ono je postalo vidljivo tek kada je lekarski tim došao drugi put, u 4 sata ujutro, malo pre nego što je devojka preminula.

Lekar opšte prakse Alister Džejms navodi da je njena 59-godišnja majka Džeraldin do samog kraja pokušavala da nagovori Emili na to da prihvati lekarsku pomoć. Nažalost, njena borba bila je uzaludna.

Ovaj slučaj toliko je zapanjio japanske medije, da su napravili animiranu dramatizaciju celog slučaja, pogledajte kako to izgleda:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...