Lek za mnoge bolesti: Za ovu biljku kažu da daruje besmrtnost! (VIDEO)
Foto: Youtube Ps

DA LI BISTE PROBALI?

Lek za mnoge bolesti: Za ovu biljku kažu da daruje besmrtnost! (VIDEO)

Život -
Antioksidansi su važan faktor u lečenju raka, bolesti jetre, dijabetesa, arterioskleroze, artritisa, pa čak i samog procesa starenja

Želite da poboljšate kondiciju, imate srčanih problema ili jednostavno želite da budete zdravi i poletni? Priroda vam daje odgovor – Jiaogulan!Jiaogulan (lat. Pentaphillum Ginostemma) bogat je mineralima, vitaminima, proteinima i aminokiselinama koje doprinose njegovim antioksidativnim, antimikrobnim, antispazmodičkim, sedativnim i tonizirajućim svojstvima.Ono najvažnije su velike količine saponina gipenozida, kojih ima tri do četiri puta više nego u ginsengu. Bogat je antioksidansima glutationom i superoksid dismutaze, koji štite ćelije tela od oštećenja i tako sprečavaju bolesti i prirodnopodstiču procese izlečenja.Antioksidansi su važan faktor u lečenju raka, bolesti jetre, dijabetesa, arterioskleroze, artritisa, pa čak i samog procesa starenja.

U jednoj od studija sprovedenoj na oko hiljadu ispitanika pokazalo se da je Jiaogulan veoma efikasan u smanjivanju lošeg holesterola i triglicerida. Takođe, utvrđeno je da podiže dobar holesterol, što smanjuje i rizik od srčanog i moždanog udara. Ujedno poboljšava rad i snagu srca i može da modulira krvni pritisak za čak 80 odsto.Drugo istraživanje na 200 sportista dokazalo je da poboljšava izdržljivost i oporavak, te je stoga pogodan za svakoga ko želi da poboljša svoje performanse.Leči celokupan organizamJiaogulan uravnotežuje hormone i smanjuje stagnaciju krvi u abdominalnom predelu, te time povećava i šanse za začeće.Njegova lekovita svojstva protežu se na jetru, koju štiti od toksičnih hemikalija. Od jiagoulana imaju korist i pluća, jer je primetno efikasan u lečenju bronhitisa. U mnogim studijama poboljšanje je uočeno kod 95 odsto ispitanika.Zbog svojih svojstava uravnotežujućih na metabolizam, pogodan je i kao pomoć za mršavljenje, ali i gojenje, ako je ono poželjno. Poboljšava i jača probavu, pomažući premršavim osobama da lakše apsorbuju nutrijente i povećaju mišićnu masu.A, na kraju dana, omogućava vam i da mirno zaspite. U studijama je ustanovljeno poboljšanje kvaliteta sna kod 90 odsto ispitanika.Jiaogulan povoljno deluje na: cirkulaciju, imunitet, nervni sistem, varenje, zdravlje jetre i slezine, nivo energije, digestivni sistem, hormone, disajni i mokraćni sistem.Pomoć kod rakaJiaogulan sprečava razvijanje kancerogenih ćelija i usporava rast već formiranih tumora stimulacijom ćelija imuniteta. U Kini se daje i tokom hemioterapije i zračenja jer ubrzava oporavak organizma.

Čaj od JiaogulanaUzmite kašičicu suve biljke ili dve kašičice sveže biljke i kuvajte tri minuta u 2,5 dcl vode, zatim procedite. Što duže lišće ostavite da stoji u vodi, to će čaj biti slađi. Takođe je izvrstan i kao hladni napitak.Macerat Jiaogulan za negu kožePrelijte lišće Jiaogulan ekstra devičanskim maslinovim uljem. Ostavite dve nedelje na toplom mestu i povremeno protresite. Procedite ulje kroz gazu u tamnu staklenu bocu. Čuvajte na tamnom i hladnom mestu. Ovo ulje možete da koristite za negu problematične kože ili za pravljenje krema. Jiaogulan podstiče cirkulaciju, čini kožu glatkom, svežom i elastičnom.Tinktura od JiaogulanaU tamnoj tegli pomešajte jedan dio lišća Jiaogulana s četiri dela ruske vodke. Držite 30 dana na tamnom mestu, dva puta na dan protresite. Dobro procedite kroz gazu i čuvajte na tamnom mestu. Ovom tinkturom možete da napravite četvoronedeljnu kuru. Na početku uzimajte po par kapi tinkture i držite nekoliko minuta ispod jezika. Ovu dozu postepeno povećavajte do 2 do 3 kašičice na dan.Ovaj tekst je preuzet sa portala Stil, link na

http://www.youtube.com/watch?v=S5DwcnZ8XYk
Stil Uzrok raka leži u hrani: Ovo je najgora stvar koju sebi možete da uradite! 60 dana jeo samo zdravu hranu: To je najgora odluka u mom životu! Alarm da je vaše telo puno otrova: Neobični znaci koje ne smete da ignorišete! Naučnici otkrili: Ovde leži ključ dugog i zdravog života! Živeo je 256 godina i imao 200 dece: Ovo je njegova tajna! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track