Lako do vretenastog izgleda

Lako do vretenastog izgleda

Život -
Ove vežbe će vam izvajati mišiće i povećati kondiciju. Zahvaljujući njima rešićete se bolova u leđima

Za njih niste čuli. Njih niste videli. One bude mišiće. Zbog njih ćete biti jači, ali i lepši. Probajte!

Ove vežbe će vam izvajati mišiće i povećati kondiciju. Zahvaljujući njima rešićete se bolova u leđima, a i dnevne obaveze biće vam lakše. Milan Lazović je fitnes instruktor za kombinaciju vežbi koje ćemo vam u nastavcima pokazati.

One nisu komplikovane i nisu naporne.- Ukoliko budete pažljivo pratili, za dva meseca rešićete se dosadnih bolova u leđima i ukočenosti - kaže on.

- Prva serija od oko 20 vežbi biće namenjena centralnom delu tela, koji povezuje gornji i donji deo i koji je ujedno najbitniji. Uporedo sa stomačnim mišićima jačaćemo i sve ostale mišiće. Kroz moj miks vežbi skoro svi mišići rade za jedan, ali onaj jedan pomaže ostalima - objašnjava Lazović.

Prema njegovim rečima, ove vežbe su malo kompleksnije i u sebi sadrže malo gimnastičkih pokreta, ali i klasičnih.- One nisu fizički naporne. Ali ne očekujte da ih na samom početku uradite, kao naša Katarina Stefanović. Za to će biti potrebno malo više vremena i malo bolja elastičnost mišića, koja se vremenom stiče - objašnjava Lazović i poziva da u sledećem broju Dr Kurira otkrijete sledeću vežbu u nizu.Ukoliko budete pažljivo pratili vežbe DR Kurira, za dva meseca rešićete se svih onih dosadnih bolova u leđima i ukočenosti

A Banana rol

Lezite na leđa kao na slici. Prevrćite se kao dete prvo u levu stranu, ali sa po pet sekundi zaustavljanja (leđa, bok, stomak, drugi bok). Istim putem se vratite i ponovite vežbu pet puta. Ovom vežbom aktivirate veći broj mišića (stomak, leđa i donji deo tela)


B Iskorak s naklonom

Najpre ulevo levom nogom, a potom udesno. U ovoj vežbi utičete na nožne i leđne mišiće, rameni pojas. Vežbu ponovite tri puta u jednu i u drugu stranu.


C Sfinga

Ovo je vežba za tricepse, ramena i stomak. Pravi se ženski sklek oslonac na laktovima, potom ide opružanje u zglobovima lakta. Ponovite od osam do 15 puta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track