Najnovije vesti

U NAŠIM CREVIMA IMA 15 KG OTROVA: Evo kako da ih izbacite iz organizma!
Foto: Profimedia

Recept

U NAŠIM CREVIMA IMA 15 KG OTROVA: Evo kako da ih izbacite iz organizma!

Zdravlje
U našim crevima ima čak 15 kilograma štetnih materija i zato vam donosimo recept koji će vam pomoći da sve te silne toksine izbacite iz organizma.

Za lečenje od mnogih bolesti dovoljno je očistiti creva od sluzi, fekalnih naslaga i drugih parazita. Za 70 godina života kroz naša creva prođe oko 100 tona hrane i 40.000 litara tečnosti, što dovodi do zaključka da se u stomaku nataloži oko 15 kilograma fekalnih naslaga, toksičnog otpada. Oni truju našu krv i nanose našem organizmu nepopravljivu štetu.

Činjenica je da su naša creva zaprljana, a to pokazuju česti zatvori (opstipacija), poremećen metabolizam, dijabetes, prekomerna ili nedovoljna težina, bolesti bubrega i jetre, bolesti sluha i vida, loše stanje kože, kose i noktiju, kao i druge bolesti, počev od artritisa do raka.

Uz pomoć klistira može se očistiti samo manji deo debelog creva – 40-50 centimetera, a tretman ispiranja creva uz pomoć specijalne aparature je skup, dugotrajan i nije bezazlen za crevnu mikrofloru.

Konzumiranje 1-3 kašike mlevenih semenki lana dnevno u stanju je da u roku od tri nedelje potpuno očistiti debelo i tanko crevo od nataložene sluzi, fekalnih naslaga i parazita, uz potpuno očuvanje crevne mikroflore. Ova metoda omogućava brzu normalizaciju telesne težine i sagorevanje masnih naslaga. Ima pozitivan uticaj na regulaciju lipidnog metabolizma. Mleveni lan u stanju je da apsorbuje i eliminiše toksine iz organizma i smanjuje nivo holesterola u krvi.

Za šta je sve dobar mleveni lan:Konzumiranje mlevenog lana pomaže kod – zapaljenskih procesa sluzokože gornjeg respiratornog trakta i gastrointestinalnog trakta, zatim pomaže kod gastritisa, kolitisa, čira na želucu i dvanaestopalačnom crevu, bolesti urinarnog trakta, cistitisa, pijelonefritisa, gojznosti i reguliše lipidni metabolizam.

Recept:Tri nedelje umesto doručka jedite ovu smesu:1 nedelja: 1 kašika mlevenog lana pomešanog sa 100 ml kefira2 nedelja: 2 kašike mlevenog lana pomešanog sa 100 ml kefira3 nedelja: 3 kašike mlevenog lana pomešanog sa 150 ml kefira

Ako ne možete da nabavite mleveni lan, kupite laneno seme i sitno ga sameljite. Nemojte da pravite zalihe za više dana, jer može da užegne. Najbolje - svako jutro nova porcija.Ovu smesu jedite umesto doručka. Obavezno pijte vodu, najmanje 2 litra dnevno. Odlični rezultati postižu se uz konzumiranje vode s medom.Čišćenje creva na ovoj način radi se jednom godišnje.

Foto Profinedia
Foto Profinedia

ExYugoslavija

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...