AKO KOD KUĆE IMATE SRČANOG BOLESNIKA: Moćna mešavina doktora Šulca spasava život za minut!
Foto: Profimedia

Čudotvorna namirnica

AKO KOD KUĆE IMATE SRČANOG BOLESNIKA: Moćna mešavina doktora Šulca spasava život za minut!

Život -
Tajni sastojak ove mešavine jeste kajenska paprika, ali vrlo je važno da tinkturu napravite striktno po uputstvu.

Mnogi ljudi nisu svesni da se infarkt može sprečiti samo jednom jednostavnom, ali moćnom namirnicom - kajenskom paprikom i to samo za jedan minut! Ako u kući imate srčanog bolesnika, neka vam ovaj moćan lek bude uvek pri ruci!

Ova najpoznatija vrsta čili paprike bila je predmet istraživanja mnogih iscelitelja, među njima i doktora Ričarda Šulca. Svi oni su bili zadivljeni lekovitim svojstvima koja ova sorta paprike poseduje!

Na primer, američki herbalist doktor Kristofer za 35 godina karijere zahvaljujući kajenskoj paprici nikad nije izgubio pacijenta koji je doživeo infarkt! On je koristio šoljicu čaja od kajenske paprike (mala kašičica na šoljicu vode) za pacijente koji su još bili pri svesti. Nakon jednog minuta, bili su živi i sigurni!

Ono što čini ove tvrdnje još relevantnijim, jeste činjenica da ovi lekari govore iz ličnog iskustva, a ne iz studija urađenih u kontrolisanom okruženju. Postoji nekoliko načina za lečenje kajenskom paprikom, a neki od njih su posebno učinkoviti.

Najbitnije je da kajenska paprika ima minimalno 90.000 Skovil (Scoville) jedinica po lestvici za merenje ljutine. Potražite je u većim supermarketima, orijentalnim ili bio prodavnicama. U slučaju da blizu imate ovakvu čili papriku, bolesniku treba dati mešavinu jedne male kašičice kajenske paprike pomešane u čaši vode da popije, naravno, pacijent mora biti pri svesti. U slučaju da je osoba u nesvesti, možete koristiti ekstrakt kajenske paprike - nakapajte bolesniku par kapi ispod jezika.

Ova namirnica deluje tako što pojačava puls i dovodi krv u sve delove tela i balansira cirkulaciju. Deluje hemostatički, odmah zaustavlja krvarenja iz rana i pomaže u oporavku srca.

Najbolji recept za tinkturu od kajenske paprike prema doktoru Šulcu:

Sastojci: Prah kajenske paprike, nekoliko svežih kajenskih papričica, 50-procentni alkohol (neki koriste votku ili jabukovo sirće, staklena flaša od 1 l, rukavice. Priprema: Zbog ljutine paprike koristite rukavice. Četvrtinu staklene boce ispunite prahom kajenske paprike. Prelijte sa dovoljno alkohola da prekrije prah. Izmiksujte u blenderu nekoliko celih svežih papričica sa dovoljno alkohola da dobijete smesu nalik sosu. Dodajte tu smesu prvoj tako da napunite tri četvrtine boce. Nakon toga, ispunite bocu do kraja alkoholom i zatvorite je. Promućkajte je što češće tokom dana. Ostavite tinkturu do idućeg punog meseca i zatim je procedite kroz gazu u tamnu bocu. Ako želite super jaku tinkturu, procedite je nakon 3 meseca. Dobro zatvorite flašu i stavite na tamno i suvo mesto. Rok upotrebe je neograničen. Napomena: Nikako ne koristite običnu ljutu papriku umesto kajenske! Tinktura prema ovom receptu najbolja je za hitne slučajeve srčanih udara.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Atma.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track