Ekspres dijeta topi kilograme

Brza i delotvorna

Ekspres dijeta topi kilograme

Život -
Traje samo tri dana, a unos hrane je strogo ograničen

Ova dijeta spada u brze. Osmišljena je tako da oni koji je drže skoro i ne osete glad. Rezultat je odličan! Dva kilograma za svega tri dana. Razlog za ovako neverovatno gubljenje težine je kombinacija namirnica koje vam brzo daju osećaj sitosti, čak i onda kada jedete mnogo manje nego što ste navikli.

Drži se samo tri dana (72 sata)! Svako odstupanje je kontraproduktivno i nedelotvorno. Ciklus može ponoviti posle četiri dana umerene, standardne ishrane.Ekspres dijeta je odlična posle dužeg perioda obilnije ishrane, naročito nakon slava i praznika.

Od namirnica se jedu integralni hleb, punomasno mleko, krompir-pire, jaja, salate. Kao što vidite, drastično je smanjen unos različitih namirnica, te nije naodmet da uvedete neke multivitaminske preparate.

Dobra je za sve koji žele da se hitno oslobode viška kilograma. Kada završite s njom, trebalo bi da vodite računa o tome koliko i šta jedete kako vam se kilogrami ne bi vratili. Dok je se pridržavate, nipošto ne smete konzumirati alkohol.

Savet: Pre držanja ove dijete obavezno posetite lekara kako bi utvrdio da li ste u mogućnosti da budete na takvom režimu ishrane.

1. danDoručak: kriška integralnog hleba, šolja punomasnog mlekaRučak: 300 g krompir-pirea, šolja čaja (zelenog, biljnog ili crnog)Večera: 250 g salate od kuvanog krompira i kuvanih jaja s maslinovim ili suncokretovim uljemšolja čaja (zeleni, biljni ili crni)

2. dan Doručak: šolja punomasnog mlekaRučak: 200 g krompir-pirea, 100 g salate od povrća (najbolje je mešano sezonsko), šolja čaja (zelenog, biljnog ili crnog)Večera: sveži paradajz, šolja čaja (zeleni, biljni ili crni)

3. danDoručak: kriška integralnog hleba, šolja crne kafe bez šećeraRučak: 300 g krompir-pirea, šolja čaja (zelenog, biljnog ili crnog)Večera: 250 g salate od kuvanog krompira i kuvanih jaja s maslinovim ili suncokretovim uljemšolja čaja (zelenog, biljnog ili crnog)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track