Očistite želudac od naslaga bakterija: Sprečava bolesti, jača imunitet! (RECEPT)
Foto: Thinkstock

Prirodni lek od dva sastojka

Očistite želudac od naslaga bakterija: Sprečava bolesti, jača imunitet! (RECEPT)

Život -

Stepen bolesti zavisi od količine bakterija, a najveća dospeva baš u ovaj važan organ

Kada se u našem organizmu pojave štetne bakerije, one mogu da izazovu različite tegobe i bolesti. Stepen bolesti zavisi od količine bakterija, a najveća količina dospeva u naš želudac, piše Stil.Zato bi s vremena na vreme trebalo da očistite naslage bakterija iz želuca, kako biste sprečili razvoj oboljenja. Usput ćete i ojačati imunitet, jer se prirodni lek za ovo stanje priprema od dva superzdrava sastojka!

Sve što vam treba jeste 40 suvih smokvi i maslinovo ulje. Jednostavno, smokve stavite u staklenu teglu i prelijte ih maslinovim uljem, toliko da budu potpuno prekrivene. Dobro zatvorite i ostavite da stoji 40 dana na sunčevoj svetlosti.

Nakon što je odstajalo, pre svakog obroka uzimajte po jednu kašiku smese. Odmah ćete primetiti da se osećate mnogo bolje, a rešićete i problem sa štetnim bakterijama.Pogledajte još na portalu Stil:Držala je ovu mešavinu na glavi samo 5 minuta: Kosa je počela da raste kao luda! (RECEPT, VIDEO)Najzdravija namirnica na svetu: Gotovo da nema bolesti kod koje ne pomaže! (RECEPT)Stručnjaci dokazali: Menstruacija otkriva koliko dugo ćete živeti!U jogurt dodajte dva sastojka i nanesite na lice: Čudesan efekat oduševljava kozmetičare!Kompletno čišćenje debelog creva za 24 sata: Izbacite otrove i suvišne masnoće! (RECEPT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track