Najnovije vesti

(VIDEO) ITALIJANSKI DI DŽEJ MOLI PREDSEDNIKA: Treba mi vaša pomoć, dozvolite mi da UMIREM!
Foto: Printscreen/ Facebook

Tužno

(VIDEO) ITALIJANSKI DI DŽEJ MOLI PREDSEDNIKA: Treba mi vaša pomoć, dozvolite mi da UMIREM!

Zdravlje

Bivši di-džej Fabijano Antonijani poslao je pismo italijanskom predsedniku Serđu Materli u kojem traži pravo na eutanaziju.

Di džej Fabijano Antonijani ima samo jednu želju, a to je da umre, jer ne može više da pati.

“Bio sam DJ Fabo, a sada samo želim da umrem. Pomozite mi da izađem iz ovog kaveza“, počeo je ovaj tridesetdevetogodišnjak.

“Predsedniče republike, želim da umrem i ne želim više da patim. Treba mi vaša pomoć“ S obzirom na to da Fabijano teško govori, njegovu želju izgovorila je njegova verenica Valerija. Fabijano tvrdi da je živeo punim plućima, radio kao di-džej, plesao, vozio motor i putovao, a danas je slep i paraplegičar. U videu je ispričao dve priče, svoj život do 2014. godine kada je doživeo tešku saobraćajnu nesreću i posle nje.

Printscreen/ Facebook
Printscreen/ Facebook

“Bio sam mladić koji je uživao u životu, pomalo buntovnik. Uradio sam mnogo toga u životu, a najveća strast mi je bila muzika. Uz mene je bila i moja verenica Valerija, koja mi danas daje glas kojim vam se obraćam jer ja teško govorim, gospodine predsedniče“ On je govorio i o životu posle nesreće. “Nisam odmah gubio nadu, pokušavao sam da se izlečim, isprobavao razne terapije. Nažalost, bez rezultata. Od tada sam u kavezu, nisam depresivan, ali više ne vidim i ne mogu da se krećem“

Pomoć mu je potrebna 24 sata, ništa ne može sam, a više ni ne sluša muziku jer ga rastužuje. “Želim da umrem bez patnje. Znam da vi ne donosite zakone, ali vas molim da intervenišete“, zaključio je.

Bonus video:

SMRZLI SE ZBOG HLADNOĆE I GLADI

bulevar.B92

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...