REŠITE SE BOLA U ZGLOBOVIMA: Žena nije mogla ustati iz kreveta, sve dok nije počela koristiti ovo!
Foto: Profimedia

Prirodni recept

REŠITE SE BOLA U ZGLOBOVIMA: Žena nije mogla ustati iz kreveta, sve dok nije počela koristiti ovo!

Život -

Žena je imala problem sa zglobovima, a svi stručnjaci su joj davali samo recepte za stotine anti-upalnih lekova za lečenje simptoma, ali olakšanje je bilo samo trenutno. Dijagnoza je već bila poznata.

Ona boluje od artritisa, ali je odlučila da neće odustati i da će učiniti sve što je moguće kako bi pronašla odgovarajući tretman za strašno stanje.

Srećom, ona je otkrila ovaj prirodni lek protiv artritisa koji ne samo da uklanja simptome bola, već uklanja i posledice bolesti. Kako kaže, ovaj lek je sve što je potrebno kako bi se oslobodila užasnog bola u svojim zglobovima.

Sastojci:

– srednje veličine patlidžan

– 1 litra vode

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Priprema:

Operite patlidžan, izrezati ga nakrugove, a zatim ga staviti u posudu punu vode koja je provrila. Ostavi ga unutra dok se topla voda ne ohladi. Spremite oko 750 ml te vode u frižider i možete koristiti preostalih 250 ml za spoljašnje lečenje.

Učiniti sledeću stvar za korištenje ovog sredstva pri spoljašnjoj upotrebi:

Trebaju vam isti sastojci kao i prethodno, plus 50 ml maslinovog ulja. Pomešajte 250 ml vode koju ste spremili u prethodnom koraku s maslinovim uljem. Dobijenu smesu ostavite u frižider.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Morate koristiti ovaj lek za unutrašnju upotrebu prema sledećim uputama:

– 250 ml u jutro na prazan želudac

– 250 ml za vreme ručka

– 250 ml u večernjim satima

Za spoljašnju upotrebu, potrebno je primeniti lek na problematičnim područjima u noći, pre odlaska u krevet. Samo utrljajte tečnost na zahvaćena područja i stavite čistu krpu preko toga, da tako stoji preko noći.

Nakon samo 20 dana korištenja ovog tretmana bićete u mogućnosti da ponovo pokrenete kolena i noge. Bol i upala će nestati u potpunosti.

(megagiga.info)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track