Mesečev kamen dar prirode!

Kristaloterapija - drevna metoda lečenja

Mesečev kamen dar prirode!

Život -
Koristi se za smirenje, lečenje organa za varenje, ali i tokom trudnoće, porođaja i dojenja

Za lekovita svojstva kristala znali su još stari Egipćani! A već 5.000 godina koriste se u ajurvedi, orijentalnom alternativnom lečenju, i u tradicionalnoj kineskoj medicini. Kako kristaloterapeuti objašnjavaju, kristali, osim što imaju mineralne kvalitete, savršenu geometriju i boju koju emituju, vibriraju u skladu s našim telom. Zbog toga mogu da aktiviraju određene energetske centre u telu. Veruje se da naš mozak, kada detektuje problem u organizmu, podsvesno zna da izabere kristal koji mu je u tom času neophodan. Kristala ima mnogo, a koriste se za umirenje i lečenje skoro svakog dela tela - mozga, ušiju, očiju, pluća, jetre, grla... Lečenje kristalima obavlja se njihovim polaganjem na određena mesta na telu, nošenjem narukvica, prstenja, kao i ogrlica. Ali, bez pregleda i saveta s kristaloterapeutom, to ne možete da uradite sami.

Ovog puta, Dr Kurir vam predstavlja jedan zanimljiv kristal - Mesečev kamen.Izuzetno je lep! Do korisnika dolazi iz Indije, Šri Lanke i Australije. Može da bude krem, beo, žut, plav i zelen. U istočnim kulturama veoma se poštuje jer se smatra da nošenje Mesečevog kamena donosi ljubav u život.Na fizičkom nivou pomaže digestivnom i reproduktivnom sistemu organa. Eliminiše otrove i suvišnu tečnost iz tela. Ublažava probleme s kožom, kosom, očima, jetrom i gušteračom. Odličan je za predmenstrulani sindrom, začeće, trudnoću, porođaj i dojenje. Na duhovnom planu, smiruje i ublažava emocije čak toliko da osoba može da postigne stanje potpune smirenosti.

Priznaćete, to je danas retkost! Ispunjen je takozvanom pasivnom ženskom energijom, zbog čega stišava prenagljene reakcije. Povećava emotivnu inteligenciju i otklanja strah od budućnosti.Mesečev kamen izaziva lucidne snove, naročito za vreme punog meseca, pojačava natčulne sposobnosti i razvija vidovitost, donosi sreću, nadu, uvide i nov početak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track