NIJE MOGAO DA HODA I IDE U WC ZBOG TUMORA OD 60 KG: Lekari su se 8 sati borili sa pravim užasom!
Foto: Printskrin/Facebook

TRAGIČAN KRAJ

NIJE MOGAO DA HODA I IDE U WC ZBOG TUMORA OD 60 KG: Lekari su se 8 sati borili sa pravim užasom!

Život -

Muškarac po imenu Vesli Voren išao je na operaciju tumora koji je bio težak čak 60 kilograma koji mu se nalazio na testisima. Situacija nije bila nimalo naivna, jer je tumor narastao i stvarao je probleme prilikom svakodnevnog života.

Mecinske sestre su Veslija pripremile za operaciju, a glavni hirurg je stigao oko 9 časova.

foto: Printscreen Facebook

Operacija je bila komplikovana i trajala je punih osam sati, a veliki broj lekara se potrudio da svoj posao obavi što je bolje moguće i da pacijentu osiguraju normalniji život. Kada su mu uklonili tumor, strpali su ga u kesu koju su potom stavili na vagu kako bi ga izmerili. Dobili su brojku od neverovatnih 60 kilograma, što je zaprepastilo sve.

foto: Printscreen Facebook

"Ovako nešto nisam video za 20 godina svog rada. Ogroman je. Ova operacija će pacijentu promeniti život iz korena. On će sada moći da normalno da živi, da hoda, da ide u toalet… Ovo je zaista neverovatno",

rekao je jedan od doktora koji je operisao pacijenta. Međutim, Voren je preminuo 2014. godine u 49. godini od srčanog udara. Prvobitno je primljen u bolnicu u Las Vegasu zbog problema sa dijabetesom, a preminuo je nakon dva srčana udara tokom svog tretmana.

(Kurir.rs, Foto: Printscreen/Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track