(FOTO) LJUDIMA JE POTREBNO OTVORITI OČI: Devojka je objavila sliku pre i posle napada panike! Svet je u šoku!
Foto: Printscreen/Instagram

SVAKI DAN BORI SE SA ČUDOVIŠTIMA U GLAVI

(FOTO) LJUDIMA JE POTREBNO OTVORITI OČI: Devojka je objavila sliku pre i posle napada panike! Svet je u šoku!

Život -

Amber Luiz Smit je devojka koja je svet osvojila svojom hrabrošću, kada je javno pokazala problem sa kojim se bori sa mukom.

Devojka je rešila da na svoju Fejsbuk stranicu objavi fotografiju od pre i posle napada panike, usled anksioznosti i depresije, a njena objava je izazvala lavinu komentara.

"Na prvoj slici sam "normalna" ja, koju prikazujem na društvenim mrežama, sređena, sa filterima i našminkana. Na drugoj fotografiji sam ja posle napada panike usled anksioznosti. To je moja druga "noralna strana" koju mnogi nemaju prilike da vide", napisala je ova devojka.

Godinama joj ljudi ne veruju da proživljava pakao i da su mentalne bolesti mnogo gore, nego ono kroz šta ona prolazi. Savetuju je da prestane da pije tablete, ne veruju da tako mlada ima anksioznost, a nisu dovoljno obavešteni o temi.

"Je.ite se. Je.ite se svi koji mislite da nemam problem zbog moje "normalne" spoljašnjosti, iako se godinama borim sa čudovištima u svojoj glavi", izjavila je ova mlada dama.

Poruka koju je poručila svima koji se bore sa njenom bolešću je da ne sede u tišini. Poenta je da kažete pred svima kako se osećate, a oni koji vas vole uvek će vam biti podrška. Takođe ćete inspirisati sve druge koje se bore sa istim problemom.

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track