(VIDEO) NJIHOVA LJUBAV JE DIRNULA CEO SVET: Prvi put posle užasne nesreće je ustao iz kolica da bi poljubio svoju ženu!
Foto: Printscreen

OSTAO NEPOKRETAN

(VIDEO) NJIHOVA LJUBAV JE DIRNULA CEO SVET: Prvi put posle užasne nesreće je ustao iz kolica da bi poljubio svoju ženu!

Život -

Nakon što se dva puta vratio živ i zdrav iz Iraka, američki marinac Džonatan Grant (32) doživeo je tešku saobraćajnu nesreću nadomak doma u Severnoj Karolini.

Na proleće ove godine zbog teške povrede glave pao je u dugotrajnu komu, u kojoj je bio 61 dan.

Njegova supruga Laura (32) sve vreme bdela je uz njega noću i danju. Nakon što se probudio Džonatan je morao da uči sve ispočetka, i hodanje i stajanje i govor, ali i ljubljenje.

Uz pomoć fizijatra, trenera i bolničkog osoblja, malo po malo savladava sve te radnje. Laura je uz njega u bolnici 10 sati dnevno i dodatno ga motiviše za oporavak. Svojim prisustvom pomaže trenerima, bolničkom osoblju i sestrama. Svog mladog muža dodatno motiviše da se ustane iz kolica, osloni na ruke i da joj poljubac.

U braku su od 2012. godine, a nesreća se dogodila manje od mesec dana nakon njihove pete godišnjice braka. Laura je instruktorka pilatesa, zbog suprugovog oporavka morala je pauzirati svoj posao u privatnom studiju.

Svaki pomak njenog supruga i napredak marljivo beleži na svom Instagram profilu. Snimak njihovog poljupca postao je viralan, a mladi par oduševljava internet svojom ljubavi i predanošću.

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja