TRAGEDIJA KOJA JE OBELEŽILA DAN VENČANJA: Koračala je do oltara, a ubrzo potom je izgubila život! Desilo se nešto grozno!
Foto: Printscreen/Facebook

ZARAŽENA

TRAGEDIJA KOJA JE OBELEŽILA DAN VENČANJA: Koračala je do oltara, a ubrzo potom je izgubila život! Desilo se nešto grozno!

Život -

Mlada je neposredno posle izgovaranja zaveta otišla u smrt, a desilo se nešto užasno.

Mlada koja se zarazila bakterijom tokom sopstvenog venčanja, umrla je nedugo nakon svadbe. Džejmi Mekarti iz Novog Zelanda dobila je meningokoknu infekciju, nekoliko trenutaka nakon što je izrekla zavete.

Nažalost, devojka koja je imala 26 godina preminula je nakon kratkog vremena. Mladina majka Linda Mekarti ispričala je tu priču uz fotografiju svoje ćerke kako korača prema oltaru zajedno s ocem.

"Naša prekrasna prvorođena ćerka iznenada je napustila njenog oca i mene, samo nekoliko sati nakon udaje za voljenog muškarca Alister Džona zbog meningokokne bolesti. Naša malena devojčica, otišla je prerano", napisala je slomljena majka.

Porodica i prijatelji u komentarima su pokušali opisati svoju tugu zbog gubitka voljene Džejmike.

"Njena smrt veliki je šok svima, tako smo je brzo izgubili i sve je to bio težak proces. Otišla je zbog smrtonosne bolesti jako naglo", rekao je njen suprug Alister. Porodica je objavila i službeno saopštenje u kojem je mlada žena opisana kao "osoba s najtoplijim srcem na svetu". Ona je bila srećna zbog venčanja, koje je bilo prekrasan i srećan događaj pun ljubavi.

Zdravstvene službe Novog Zelanda usko sarađuju sa porodicom kako bi sprečili širenje bolesti, od koje se mnogi ljudi oporave, ali po nekim istraživanjima pet do deset posto slučajeva završi smrću.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ZAPROSIO JE DEVOJKU NA IVICI PROVALIJE: Najlepši trenutak u životu prekinula im je KATASTROFA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track