Najnovije vesti

Hirurško uklanjanje proširenih vena počinje da pada u zaborav zbog jednog 100% prirodnog rešenja
Foto: Promo

Hirurško uklanjanje proširenih vena počinje da pada u zaborav zbog jednog 100% prirodnog rešenja

Zdravlje

Donedavno je proces uklanjanja proširenih vena i njihovih brojnih neprijatnih simptoma bio dugotrajan i bolan. Zahvaljujući Vein Stopper kremi, sada je proces uklanjanja ovog problema puno lakši i brži, i potpuno je bezbolan.

 

Ovo je jako dobra vest za sve ljude koji imaju predispozicije za dobijanje proširenih vena, ili već pate od njih. Iako se jako veliki broj ljudi koji pate od ovog problema podvrgne nekom od ponuđenih tretmana, postotak onih koji se potpuno oporave je još uvek nedovoljan.

 

Da li će proširene vene i vama zagorčati život?

 

Da li imate između 20 i 40 godina?

 

Da li puno vremena provodite stojeći ili sedeći?

 

Da li je neko u vašoj porodici imao problem sa proširenim venama?

 

Ako ste odgovorili potvrdno na bar jedno pitanje, spadate u rizičnu grupu. Pravo je vreme da čujete sve vezano za prevenciju proširenih vena. Ako već imate problem, onda pročitajte kako ga rešiti.

 

Mnogi problem sa proširenim venama smatraju samo kozmetičkim problemom. To je i te kako pogrešno, jer u nekim slučajevima proširene vene dovode do radne nesposobnosti. Proširene vene ne biraju pol. Javljaju se i kod muškaraca i kod žena, ali ipak određenu prednost daju pripadnicama lepšeg pola.

 

Stručnjaci apeluju da se problemu pristupi ozbiljno kako ne bi došlo do bolnih i opasnih komplikacija.

 

foto: Promo

Komplikacije izazvane proširenim venama

 

Kao prvo, problem proširenih vena je važno podeliti u dve grupe. To su:

 • proširene površinske vene,
 • proširene dubinske vene.

 

Površinske vene se nalaze na površini kože ili odmah ispod nje. Vidljive su jer se najčešće javljaju u obliku debljih vijuga i čvorića, dok se dubinske vene nalaze između mišića i kostiju.

 

Netretiranje proširenih vena vodi do ozbiljnih i bolnih problema. Najčešći su:

 • pucanje kapilara i manjih vena koje prati izlivanje krvi,
 • upala vena praćena bolom jakog intenziteta,
 • tromboflebitis,
 • suva koža,
 • svrab kože,
 • oticanje nogu,
 • upala kože,
 • očvršćavanja kože,
 • otvorene rane i čirevi,
 • bakterijske i gljivične infekcije,
 • ekcemi i rane na nogama...

 

Popis komplikacija je zaista dug, pa stručnjaci apeluju da pravovremeno započnete sa tretiranjem ovog problema.

 

foto: Promo

Prevencija proširenih vena

 

Da biste izbegli pojavu proširenih vena na svojim nogama, treba da se pridržavate navedenih saveta:

 

 • trudite se da što manje sedite ili stojite
 • čim vam se ukaže prilika, podignite noge
 • odmarajte noge iznad visine grudi
 • kupite elastične trake ili čarape za proširene vene
 • ne tretirajte varikozne čireve bez konsultacije sa stručnjakom
 • nemojte češati kožu iznad vena koje svrbe kako ne biste oštetili venu
 • masirajte noge i nosite udobnu obuću bez visokih potpetica.

 

foto: Promo

Lečenje proširenih vena

 

Postoje 2 načina na koja se proširene vene mogu ukloniti: operativnim i neoperativnim putem. Operativno ili hirurško lečenje proširenih vena se radi tek kada nijedna druga metoda lečenja ne da rezultat. Postoje slučajevi gde se operacija odradi zbog krvarenja vena. Zbog estetskih razloga se retko ko odluči da ode pod nož. Što se tiče operativnih metoda, uglavnom se radi klasična operacija vena, operacija vena vodenom parom i metodom radio-talasa ili laserom.

 

U neoperativne metode spadaju konzervativna terapija, sklerozirajuća terapija, i terapija medikamentima. Zbog svoje jednostavnosti, najpopularnija je konzervativna metoda. Pridržavanjem saveta stručnjaka se u priličnoj meri može uticati na pojavu i razvoj proširenih vena. Pridržavati se tih saveta je jednostavno i lako, a radi se o već navedenim savetima za prevenciju: odmaranje ekstremiteta, izbegavanje dugotrajnog stajanja i sedenja, smanjenje težine, umerena fizička aktivnost, nošenje elastičnih zavoja ili čarapa, i slično.

 

Pored gore navedenih saveta, poželjno je uključiti i neku kremu sa prirodnim sastojcima koja će pomoći kod brojnih neprijatnih simptoma proširenih vena.

 

foto: Promo

Vein Stopper - višestruki udar na proširene vene

 

U moru proizvoda kojima je zadatak da uklone proširene vene, izdvaja se Vein Stopper krema. Prednost nad drugim proizvodima iste namene ima isključivo zahvaljujući svojim delotvornim prirodnim biljnim sastojcima koji blagotvorno deluju na brojne kožne bolesti i stanja.

 

Prednosti korišćenja ove kreme su brojne. Odlično je rešenje za natečene proširene vene i kapilare, kao i za natečene, umorne i bolne noge. Nakon redovne upotrebe koža postaje elastičnija, a oštećenja kože manja.

 

Aloe vera, ulje šipka, ulje argana, ekstrakt veprine i ekstrakt zlatnice su dobitna kombinacija koja postepeno uklanja sve simptome proširenih vena, kao i njihovu vidljivost. Vein Stopper je takođe najbolja prevencija za proširene vene.

 

Prvi rezultati se mogu videti jako brzo, ali se ne može tačno definisati koliko je vremena potrebno da proširene vene i svi neprijatni simptomi nestanu. To zavisi isključivo od težine problema i stepena razvoja bolesti. Što je problem s proširenim venama manji, tj. što je bolest u ranijoj fazi, to će rezultati biti ranije vidljivi.

 

 

foto: Promo

Biljni preparati ili Vein Stopper?

 

Mnogi pomoć u vezi ovog problema potraže u prirodi, što je pozitivna stvar. Međutim, jako je teško pronaći čiste biljke u srazmeri koja je idealna za tretiranje proširenih vena. Vein Stopper krema sadrži idealnu srazmeru biljaka koje dokazano najefikasnije deluju na proširene vene i njihove bolne simptome. Zašto bi se onda neko mučio sa sakupljanjem biljaka i pravljenjem krema i gelova, kada već postoji gotova krema koju samo treba da naručite?

 

Kako doći do ove neverovatne kreme? Vein Stopper se ne može pronaći u apotekama. Možete je kupiti samo putem interneta na web stranici proizvođača. Međutim, imamo jednu lepu vest. Proizvođač Vein Stopper kreme je odlučio da obraduje naše čitaoce i za njih je pripremljen poseban popust. Za sve čitaoce koji danas odluče da objave rat proširenim venama, proizvođač daje ovu delotvornu kremu po 50% nižoj ceni!

 

Umesto za 9.980,00 din, što je redovna cena proizvoda, danas ćete ovo revolucionarno rešenje protiv proširenih vena dobiti za SAMO 4.990,00 rsd! Požurite, zaliha proizvoda na popustu je ograničena. KLIKNITE OVDE

 

Promo

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...