DANAS U EMISIJI DR KURIR UŽIVO SA NEUROPSIHIJATROM Sa prim. dr Slavkom Jankovićem razgovaramo o poremećajima spavanja i epilepsiji
Foto: Kurir

INTERAKTIVNA ORDINACIJA

DANAS U EMISIJI DR KURIR UŽIVO SA NEUROPSIHIJATROM Sa prim. dr Slavkom Jankovićem razgovaramo o poremećajima spavanja i epilepsiji

Život -

Poremećaji spavanja mogu biti posledica veoma različitih činilaca. Generalno te činioce možemo podeliti u dve velike grupe: organski i neorganski poremećaji spavanja.

Epilepsija je grupa dugotrajnih neuroloških poremećaja koje karakterišu epileptični napadi. Ti napadi su epizode koje mogu varirati od kraćih i skoro neprimetnih do dugih perioda snažnog trzanja.

U klinici Bel Medic je počeo sa radom centar za ispitivanje poremećaja spavanja i epilepsije.Šta predstavlja i čime se bavi centar, koji poremećaji mogu da se leče, koje se metode za ispitivanje koriste samo su neka od pitanja na koja će nam odgovore dati gost današnje emisije Dr Kurir prim. dr Slavko Janković, neuropsihijatar – neurology, epileptology i somnolog, na klinici Bel Medic.

Emisiju pratite uživo od 14 sati na sajtu Kurir.rs, Jutjub kanalu i Fejsbuk stranici Kurira, gde gostu možete direktno postavljati pitanja.

Voditeljka: Vesna Stanimirović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track