DANAS U EMISIJI DR KURIR UŽIVO SA GASTROENTEROLOGOM Sa doktorom Srđanom Markovićem danas pričamo o problemima sa varenjem!
Foto: Kurir

INTERAKTIVNA ORDINACIJA

DANAS U EMISIJI DR KURIR UŽIVO SA GASTROENTEROLOGOM Sa doktorom Srđanom Markovićem danas pričamo o problemima sa varenjem!

Život -

Sistem organa za varenje ima ulogu da omogući unos i usvajanje hranljivih materija u organizam. Pod dejstvom različitih faktora može doći do razvoja brojnih smetnji, nadutosti posle jela i osećaja da hrana stoji u želucu.

Savremeni tempo života zanemaruje fiziološke potrebe organizma za ishranom u istim terminima, raznovrsnom hranom, kuvanim jelima, adekvatnim unosom biljnih vlakana.

Kako se izboriti sa bolom u stomaku, mučninom i gorušicom, da li je i u kojoj meri bitna izbalansirana ishrana, kako da zaštitimo organe za varenje i koliko ljudi uzima određene preparate na svoju ruku samo su neka od pitanja na koja će danas odgovore dati gost emisije Dr Kurir dr Srđan Marković, gastroenterolog.

Emisiju pratite uživo od 14 sati na sajtu Kurir.rs, Jutjub kanalu i Fejsbuk stranici Kurira, gde gostu možete direktno postavljati pitanja.

Voditeljka: Vesna Stanimirović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track