Brinu vas proširene vene? Rešite ih se s lakoćom!
Foto: Promo

Brinu vas proširene vene? Rešite ih se s lakoćom!

Život -

Problem proširenih vena se smatra bolešću modernog doba. Prema najnovijim statistikama, polovina populacije vodi borbu s ovim problemom. Najveći problem je to što se ne reaguje odmah čim se proširene vene pojave, nego se problem uglavnom zapusti, i reaguje se tek kada se jave bolovi i komplikacije.

Proširene vene može dobiti baš svako. Muškarci, žene, mladi, stari, fizički aktivni ili fizički neaktivni ljudi. Naravno, ako ste fizički aktivni, šanse za dobijanje proširenih vena su manje, ali fizička aktivnost nije garancija da ih nikada nećete dobiti.

Proširene vene, koje se uglavnom smatraju kozmetičkim problemom, najčešće pogađaju ljude u dobu između 20 i 40 godina.

foto: Promo

Proširene vene su vrlo opasne

Te plave i ljubičaste vijugave izbočine koje se najčešće javljaju na nogama su i te kako opasne. Ako se ne tretiraju, mogu čak dovesti i do radne nesposobnosti. S godinama se komplikacije umnožavaju, proširene vene se jasnije vide, a bol postaje intenzivniji.

Zbog toga stručnjaci apeluju da se odmah nakon uočavanja prvih simptoma proširenih vena preduzmu koraci za njihovo eliminisanje. To je moguće izvesti na nekoliko načina, a mnogi ljudi žele da izbegnu metodu koju smatraju bolnom – hiruršku intervenciju.

Dobra vest je da se proširene vene mogu ukloniti i na potpuno bezbolan i jednostavan način, i to u udobnosti vlastitog doma. Za to je zaslužna krema s potpuno prirodnim sastavom – Vein Stopper.

foto: Promo

Komplikacije izazvane proširenim venama

Kao prvo, problem proširenih vena je važno podeliti u dve grupe. To su:

- proširene površinske vene

- proširene dubinske vene.

Površinske vene se nalaze na površini kože ili odmah ispod nje. Vidljive su jer se najčešće javljaju u obliku debljih vijuga i čvorića, dok se dubinske vene nalaze između mišića i kostiju.

Netretiranje proširenih vena vodi do ozbiljnih i bolnih problema. Najčešći su:

- pucanje kapilara i manjih vena koje prati izlivanje krvi

- upala vena praćena bolom jakog intenziteta

- tromboflebitis

- suva koža

- svrab kože

- oticanje nogu

- upala kože

- očvršćavanja kože

- otvorene rane i čirevi

- bakterijske i gljivične infekcije

- ekcemi i rane na nogama...

Popis komplikacija je zaista dug, pa stručnjaci apeluju da pravovremeno započnete sa tretiranjem ovog problema.

foto: Promo

Prevencija proširenih vena

Da biste izbegli pojavu proširenih vena na svojim nogama, treba da se pridržavate navedenih saveta:

- trudite se da što manje sedite ili stojite

- čim vam se ukaže prilika, podignite noge

- odmarajte noge iznad visine grudi

- kupite elastične trake ili čarape za proširene vene

- ne tretirajte varikozne čireve bez konsultacije sa stručnjakom

- nemojte češati kožu iznad vena koje svrbe kako ne biste oštetili venu

- masirajte noge i nosite udobnu obuću bez visokih potpetica.

Lečenje proširenih vena

Postoje 2 načina na koja se proširene vene mogu ukloniti: operativnim i neoperativnim putem. Operativno ili hirurško lečenje proširenih vena se radi tek kada nijedna druga metoda lečenja ne da rezultat. Postoje slučajevi gde se operacija odradi zbog krvarenja vena. Zbog estetskih razloga se retko ko odluči da ode pod nož. Što se tiče operativnih metoda, uglavnom se radi klasična operacija vena, operacija vena vodenom parom i metodom radio-talasa ili laserom.

U neoperativne metode spadaju konzervativna terapija, sklerozirajuća terapija, i terapija medikamentima. Zbog svoje jednostavnosti, najpopularnija je konzervativna metoda. Pridržavanjem saveta stručnjaka se u priličnoj meri može uticati na pojavu i razvoj proširenih vena. Pridržavati se tih saveta je jednostavno i lako, a radi se o već navedenim savetima za prevenciju: odmaranje ekstremiteta, izbegavanje dugotrajnog stajanja i sedenja, smanjenje težine, umerena fizička aktivnost, nošenje elastičnih zavoja ili čarapa, i slično.

Pored gore navedenih saveta, poželjno je uključiti i neku kremu sa prirodnim sastojcima koja će pomoći kod brojnih neprijatnih simptoma proširenih vena.

foto: Promo

Vein Stopper - višestruki udar na proširene vene

U moru proizvoda kojima je zadatak da uklone proširene vene, izdvaja se Vein Stopper krema. Prednost nad drugim proizvodima iste namene ima isključivo zahvaljujući svojim delotvornim prirodnim biljnim sastojcima koji blagotvorno deluju na brojne kožne bolesti i stanja.

Prednosti korišćenja ove kreme su brojne. Odlično je rešenje za natečene proširene vene i kapilare, kao i za natečene, umorne i bolne noge. Nakon redovne upotrebe koža postaje elastičnija, a oštećenja kože manja.

Aloe vera, ulje šipka, ulje argana, ekstrakt veprine i ekstrakt zlatnice su dobitna kombinacija koja postepeno uklanja sve simptome proširenih vena, kao i njihovu vidljivost. Vein Stopper je takođe najbolja prevencija za proširene vene.

Prvi rezultati se mogu videti jako brzo, ali se ne može tačno definisati koliko je vremena potrebno da proširene vene i svi neprijatni simptomi nestanu. To zavisi isključivo od težine problema i stepena razvoja bolesti. Što je problem s proširenim venama manji, tj. što je bolest u ranijoj fazi, to će rezultati biti ranije vidljivi.

foto: Promo

Biljni preparati ili Vein Stopper?

Mnogi pomoć u vezi ovog problema potraže u prirodi, što je pozitivna stvar. Međutim, jako je teško pronaći čiste biljke u srazmeri koja je idealna za tretiranje proširenih vena. Vein Stopper krema sadrži idealnu srazmeru biljaka koje dokazano najefikasnije deluju na proširene vene i njihove bolne simptome. Zašto bi se onda neko mučio sa sakupljanjem biljaka i pravljenjem krema i gelova, kada već postoji gotova krema koju samo treba da naručite?

Kako doći do ove neverovatne kreme? Vein Stopper se ne može pronaći u apotekama. Možete je kupiti samo putem interneta na web stranici proizvođača. Međutim, imamo jednu lepu vest. Proizvođač Vein Stopper kreme je odlučio da obraduje naše čitaoce i za njih je pripremljen poseban popust. Za sve čitaoce koji danas odluče da objave rat proširenim venama, proizvođač daje ovu delotvornu kremu po 50% nižoj ceni!

foto: Promo

Umesto za 9.980,00 din, što je redovna cena proizvoda, danas ćete ovo revolucionarno rešenje protiv proširenih vena dobiti za SAMO 4.990,00 din! Požurite, zaliha proizvoda na popustu je ograničena. KLIKNITE OVDE >>

( Promo tekst - Foto: Promo )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track