Najnovije vesti

DOKTOR OPISAO NAJBIZARNIJE ISKUSTVO SA TRUDNICOM: Posle porođaja, uzela je posudu i gurala u usta OVO!
Foto: Profimedia

JEZIVO

DOKTOR OPISAO NAJBIZARNIJE ISKUSTVO SA TRUDNICOM: Posle porođaja, uzela je posudu i gurala u usta OVO!

Zdravlje

Adam Kej, doktor iz Velike Britanije, vodio je beleške o svojim iskustvima sa bolničkih odeljenja, koje je pretvorio u hit knjigu.

Jedna priča iz porodilišta posebno je šokantna.

"Pacijentkinja je objavila da želi da pojede svoju posteljicu. Babica i ja pravili smo se da nismo čuli - prvo jer ne znamo koji je protokol bolnice u ovakvom slučaju, a drugo jer je poprilično odvratno. Ona je to nazvala placentofagijom, kako bi zvučalo službeno, što nije imalo smisla; ne možete nešto učiniti službenim prevođenjem na starogrčki jezik", piše Kej.

foto: profimedia

"Ona objašnjava koliko je to prirodno među drugim sisavcima, što je još jedan neispravan argument - ne dopuštamo drugim sisavcima da rade stvari kao što su kandidovanje za vladu ili vožnja autobusa, niti normalizujemp druge stvari koje oni rade kao što su je.anje nameštaja ili jedenje svojih mladih (ili pedofobija, kako bi ona to verovatno nazvala)."

"Okrećem razgovor na bitnije stvari kao što su porođaj bebe. To se događa glatko i beba je dobro... Nekoliko minuta kasnije izašla je posteljica i čekam neugodnu raspravu s njom o tome šta ću učiniti. A ona s posudom u rukama u usta gura ugruške krvi. "To je placenta?", pitala je dok joj se krv slivala u uglu usana, zbog čega je izgledala kao odvratni potomak Drakule . Objasnio sam joj da su to samo neki ugrušci krvi koje sam ostavio u posudi nakon porođaja. Zatim je pozelenela. Čini se da krv nije ukusan zalogaj kao što je očekivala da posteljica bude. Podigla je posudicu i ispovraćala se, svuda okolo", slikovito je opisao doktor u svojoj knjizi.

foto: Profimedia

Kurir.rs, Foto: Proifmedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...