RODIO SE BEZ PENISA, ZBOG RETKOG POREMEĆAJA HTEO JE DA SE UBIJE: Muškarac će u 45. godini konačno dobiti alatku i izgubiti nevinost! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

PROŠAO JE KROZ PAKAO

RODIO SE BEZ PENISA, ZBOG RETKOG POREMEĆAJA HTEO JE DA SE UBIJE: Muškarac će u 45. godini konačno dobiti alatku i izgubiti nevinost! (VIDEO)

Život -

Endrju Vordl (44) rođen je sa retkim poremećajem, gde se bešika i mokraćna cev razvijaju van tela.

Doktori su mu bešiku i mokraćnu cev vratili u telo, ali zbog ovog poremećaja nikada mu nije porastao penis. On će uskoro po prvi put osetiti čari seksa nakon što su mu ugradili bionički penis. Uspešno je prošao završnu fazu ugradnje penilnog implantata, čija je cena oko 60.000 evra. Doktori iz londonske bolnice složili su se kako će njihov pacijent napokon izgubiti nevinost jer sve radi kako treba. Doduše, sledećih 10 dana će imati stalnu erekciju dok se implantat ne ispumpa.

foto: Printscreen/Youtube

Preporučena mu je seksualna apstinencija od šest nedelja nakon zahvata. Uspešna operacija faloplastike, koja uključuje postavljanje pumpe za stvaranje erekcije, omogućiće pacijentu da se oseća kao i svaki drugi muškarac.

"Vrlo sam uzbuđen što mogu da krenem dalje. Proveo sam 44 godine bez penisa i nosio se s tim da ne mogu da imam seks. Trebaće mi malo vremena da se uključim u te stvari", rekao je Endru koji iako ima jedan testis, rodio se bez penisa. Kao dete je prošao operaciju kojom su mu napravili veštački otvor u urinarnom traktu.

foto: Printscreen/Youtube

Bio je podvrgnut brojnim zahvatima kako bi se ugradila cevčica u njegovu bešiku, kroz koju bi mogao normalno da mokri i nema probleme s bubrezima. Zbog svoje urođene mane, koja pogađa jednu od 20 miliona osoba, on je pokušao samoubistvo 2012. godine, ali dobio je nadu nakon razgovora s urologom. Bionički penis napravljen je od kože i mišića s njegove leve ruke i vene sa desne noge.

"Bio sam pun rezova kad sam se probudio. Skinuli su mi mišiće s ruke, a onda mi priuštili u lifting zadnjice, jer su mi uzeli kožu koju su prišili na ruku. Osećam zatezanje, ali sve je drugo okej. Ožiljci me ne brinu, ali ću preko njih napraviti tetovaže", rekao je on.

Kurir.rs/Daily Mail, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track