Najnovije vesti

ODLAZAK KOD FRIZERA MOGAO JE DA JE KOŠTA ŽIVOTA: Žena pretrpela MOŽDANI UDAR zbog nečega što SVI RADIMO u salonu! OPREZ!
Foto: Profimedia

JEZIVO

ODLAZAK KOD FRIZERA MOGAO JE DA JE KOŠTA ŽIVOTA: Žena pretrpela MOŽDANI UDAR zbog nečega što SVI RADIMO u salonu! OPREZ!

Zdravlje

Medicinska sestra Adel Berns doživela je moždani udar akon posete jednom frizerskom salonu, a ono što joj se desilo može se dogoditi svima.

 

Ona je tužila je svog frizera za milion funti jer joj je tokom tretmana kosu oprao šest puta zbog čega je doživela moždani udar.  Mediji prenose da su lekari moždani udar koji je Adel pretrpela, doveli u vezu sa šamponjerom iz salona, koja nije imala adekvatnu zaštitu za vrat.

 

Ona veruje da bi poslovođe morale više pažnje da obrate i zadovolje sve standarde koji će mušterijama obezbediti apsolutnu bezbednost prilikom odlaska u salon.

 

"Na osnovu onoga što su mi lekari rekli, nema sumnje da je to razlog teških zdravstvenih problema koje sam pretrpela. Ne samo da me je to odvojilo od okoline, već se odrazilo i na moje kompletno fizičko stanje", rekla je ona.

 

foto: Profimedia

Ova dvostruka majka morala je da proda porodičnu kuću i danas, posle 2 godine od neprijatnosti koju je preživela i dalje ne može normalno da govori, čita i piše. U sudskom izveštaju navedeno je da osoblje salona nikada nije pitalo gospođu Berns da uradi test sa farbom za kosu pre tretmana, što bi sprečilo šest ponavljanja pranja i farbanja kose.

 

"Na hiljade ljudi odlazi na ovakve tretmane tokom godine i Adel je veoma hrabra što je ispričala svoju priču i tako upozorila sve na rizik koji im preti. Šlog uzrokovan pranjem kose kod frizera nije neuobičajena pojava i već smo imali slične slučajeve u prošlosti", kaže pravnica Dženifer Votson.

 

Da čitav slučaj bude još jeziviji, čak i lekari kažu da ovo uopšte nije nemoguće. Šta više, čak imaju i naziv za šlog od šamponjere i nazivaju ga "sindromom salona lepote".

 

foto: Profimedia

Kurir.rs/Mirror, Foto: Profimedia

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...