HEDER JE SA 24 GODINE DOBILA RAK GRLIĆA MATERICE: Imala je samo JEDAN simptom, a ginekolog ju je ubeđivao da je to NORMALNO!
Foto: Printscreen/Facebook

STRAŠNO

HEDER JE SA 24 GODINE DOBILA RAK GRLIĆA MATERICE: Imala je samo JEDAN simptom, a ginekolog ju je ubeđivao da je to NORMALNO!

Život -

Heder Kiting (24) iz Irske otkrila je da ima rak grlića materice, a svoju priču podelila je kao upozorenje drugim ženama.

Ona je otišla na ginekološki pregled nakon što je svom doktoru prijavila da ima krvarenje između ciklusa kao i nakon odnosa. Međutim ginekolog joj je rekao kako to nije ništa strašno, te da se vrati kada bude imala 25 godina.

"Zato što sam imala 24 godine nisam imala pravo na besplatne briseve i ostale nalaze. Sve dok nisam postala anemična od tolikog krvarenja nisu me detaljno ispitali. Na kraju su rezultati pokazali da imam rak grlića materice", navela je Heder.

"Nikad, čak i u najgorim noćnim morama ne bih pretpostavila da imam rak. Pozvali su me u sobu u kojoj su bile papirne maramice na stolu. Tada sam znala sam da vesti nisu dobre", ispričala je Heder momenat kad je čula užasnu vest o svom zdravstvenom stanju.

Na sreću Heder je preživela, a svoju priču je podelila kako bi ohrabrila sve žene da idu na pregled i da slušaju svoje telo. Svoju priču podelila je na društvenim mrežama kako bi pomogla ljudima da prepoznaju simptome ove bolesti u samom početku.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track