FRUŠKOGORSKA VODA JAZAK: Idealan spoj porekla i tradicije kvaliteta
Foto: Promo

Svakodnevna hidratacija uz Jazak vodu

FRUŠKOGORSKA VODA JAZAK: Idealan spoj porekla i tradicije kvaliteta

Život -

Iako nije sporna činjenica da je hidratacija neophodna našem organizmu kako bi pravilno funkcionisao, uvek se iznova susrećemo sa dilemom na koji način možemo biti sigurni da smo obezbedili dovoljne količine vode. Koliko vode treba da popijemo u toku dana, da li ta količina zavisi od fizičke aktivnosti, metabolizma, vremenskih prilika kao i koju vodu treba da konzumiramo, samo su neke od nedoumica na koje stalno tražimo odgovore.

Rezultati brojnih sprovedenih istraživanja pokazuju da je preporučena količina tečnosti koju treba da unese odrastao čovek sedam čaša u toku dana, međutim nesporno je da na dnevnu dozu vode koju unosimo u naš organizam utiču i mnogi drugi faktori. Između ostalog, sa početkom proleća, koje nam se bliži, počinjemo i intenzivnije da vežbamo i treniramo, pa nam je potreban i pravi saveznik kako bismo nadoknadili izgubljenu tečnost.

foto: Promo

Upravo na padinama jedinstvene planine – nacionalnog parka Fruške gore izvire voda visokog kvaliteta, Jazak. Pored prirodnog okruženja, ovu vodu krasi i izbalansirani odnos kalcijuma i magnezijuma, u razmeri dva prema jedan, što je čini odličnim izborom za neophodnu hidrataciju i svakodnevno konzumiranje. Poznato je da kalcijum ima dobar uticaj na aktivnosti mišića, zdrav i lep izgled kose i noktiju, ali i na pravilno funkcionisanje nervnog sistema. Sa druge strane, magnezijum blagotvorno deluje na rad srca i kompletnog kardiovaskularnog sistema, kao i na metabolizam svih telesnih tkiva i organa.

Dodatno, unos preporučene dnevne količine ovog elementa utiču na smirenost, uravnoteženost i dobru koncentraciju. Fruškogorsku vodu Jazak karakteriše i nizak sadržaj natrijuma i suvog ostatka, a sve navedene karakteristike potvrđene su na osnovu rezultata istraživanja sprovedenih u sedam laboratorija u Srbiji.

Jazak voda prepoznata je među lokalnim stanovništvom kao idealan spoj i odličan izbor za svakodnevno konzumiranje upravo zahvaljujući svom poreklu i tradiciji kvaliteta, što potvrđuje i činjenica da ova izvorska fruškogorska voda već godinama predstavlja izbor broj jedan velikog broja Vojvođana.

Vašeg idealnog saveznika za pravilnu hidrataciju organizma, vodu Jazak, možete pronaći u savremenoj ambalaži na policama maloprodajnih objekata kompanije NIS, ali i većim trgovinskim lancima na teritoriji Beograda i Vojvodine.

(Promo - Tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track