ŠOK U JUTARNJEM! ČIJI JE VEĆI, A ČIJI TANJI: Dva srpska profesora uživo na televiziji o VELIČINI POLNOG ORGANA! (FOTO)
Foto: Printscreen Tv Prva

otkrivamo

ŠOK U JUTARNJEM! ČIJI JE VEĆI, A ČIJI TANJI: Dva srpska profesora uživo na televiziji o VELIČINI POLNOG ORGANA! (FOTO)

Život -

Dva srpska profesora, urolog i seksolog Aleksandar Milošević i psihijatar Jovan Marić, iznenadili temom u jutarnjem programu. Oni su govorili o veličini polnog organa, šta je normalno, a šta malo, ili veliko i na šta su sve spremni muškarci kada su dimenzije u pitanju.

Potegla se tema uvek važna kod muškaraca, a to je veličina njihove muškosti. Naime, jedan muškarac od 65 godina preminuo je prilikom operacije kojom je želeo da uveća svoj polni organ. Milijarder Ehud Arje Lanijado nastradao je zbog svog penisa, a upravo to je podstaklo profesore da javno progovore o delikatnoj temi.

"Ja znam da su mladići opterećeni veličinom. ALi posle 40 čvrstina je važna. Pustite santimetar, tegovi. Da vidimo može li pola kg da drži, može li 1 kg. Statistika kaže 80 odsto muškaraca nije zadovoljno svojom dužinom, a 80 odsto žena je zadovoljno dužinom penisa partnera" ", izjavio je Marić.

foto: Printscreen Tv Prva

"Nije to tako skupa intervencija. Relano povećanje je maksimum 1 centimetar u samoj erekciji, i u obimu 1,5 centimetar. Muškarci procenjuju da je želja da im penis bude u erekciji 14-16cm , a žene kažu od 12-14 cm", pojasnio je Milošević šta kaže velika američka studija, u jutarnjem programu Tv Prve.

foto: Printscreen Tv Prva

"Vazopresin i oksitocin su hormoni vezivanja, spajanja ljubavi, pa je utvrđeno da dužina gena, za vazopresin, ako je duži, monogamniji će biti muškarac. Drage dame, merite gen i bićete srećne", poručio je profesor Jovan damama.

foto: Printscreen Tv Prva

"Donja granica se sve više smanjuje. Korpororeduktivna plastika je smanjenje penisa. Pre neku godinu je bilo 9, sada je već 7 centimetara. Vagina je prosečno od 7 do 11 santimetara, ali ima mogućnost da se produži za 3, 4 centimatara kada je žena pripremljena za seksualni kontakt", objasnio je urolog Aleksandar.

"Kod žena je prva 2 ili 3 santimetara na samom ulazu u vaginu najveći broj prijemnika za zadovoljstvo kod žene. Ima naravno i u dubini, ali žene znaju, tehnika je važna. Malo ući Malo izaći. Najveći seksusalni organ je mozak, a kod žena to je klitoris", rekao je Jovan.

"Mi smo primati, Najjači muškarac među nama ima najmanji penis,Gorila ima najmanji penis, 6 santimetara, šimpanza 8, a muškarac prosečan 12-13 santimetara. Normala u svetu je, gornja granica 16, 17, to je penis velikog kapaciteta jer njemu treba mnogo krvi. I njima je potrebno smanjenje, jer ne može da se digne zbog tolike količine krvi", rekao je Milošević.

foto: Printscreen Tv Prva

IMAO JE MILIJARDE, ALI JE ŽELEO DA MU BUDE VEĆI, PA JE TO PLATIO GLAVOM

Milijarder i trgovac dijamantima, Ehud Arje Lanijado, preminuo je tokom operacije povećanja penisa od srčanog udara odmah pošto mu je "supstanca" ubačena u polni ud. Trgovac je posedovao najskuplji penthaus u Monaku vredan više od 34 miliona evra, a kako priče kruže, tamo je dovodio manekenke sa kojima je uživao. On se u 65. godini odlučio za operaciju, prodao najveći dijamant koji je imao, s obziorm da je bio ponosni vlasnik kompanije "Omega dajmonds" sa sedištem u Briselu. Nažalost, želja da ima penis adekvatne veličine nije mu se ispunila, jer je platio glavom.

Kurir.rs, Tv Prva, M.V. / Foto: Printscreen Tv Prva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track