STRUČNI SKUP U BEOGRADU: Kompletna dijagnostika u MediGroup Domu zdravlja Cara Dušana
Foto: Promo

STRUČNI SKUP U BEOGRADU: Kompletna dijagnostika u MediGroup Domu zdravlja Cara Dušana

Život -

Najveći privatni zdravstveni sistem u Srbiji, MediGroup, organizovao je stručni skup pod nazivom „Savremene kliničke mogućnosti 64 MDCT i 1,5 MR aparata“ u novosadskom hotelu Sheraton.

Predavač na stručnom skupu bio je istaknuti radiolog Opšte bolnice MediGroup, prof. dr Đorđije Šaranović, koji je ovom prilikom izjavio: „Ponosan sam na činjenicu što sam deo tima koji ide u korak sa svetskim trendovima u oblasti medicine, o čemu svedoči i dijagnostički centar u MediGroup Domu zdravlja Cara Dušana, ovde u Novom Sadu, opremljen vrhunskim aparatima koji omogućavaju otkrivanje bolesti u ranoj fazi, kao i njihovo adekvatno praćenje.“

Ovom skupu prisustvovali su stučnjaci iz oblasti radiologije, ali i drugih medicinskih oblasti, koji su imali priliku da razmene mišljenja o novim dijagnostičkim metodama, koje se primenjuju kako u svetu, tako i kod nas.

MediGroup, od nedavno posluje na dve lokacije u Novom Sadu, a otvaranje novog Doma zdravlja, sa najsavremenije opremljenim dijagnostičkim centrom, laboratorijom, ali i apotekom, omogućava svim Novosađanima da na jednom mestu u najkraćem vremenskom roku obave neophodne analize i preglede i uvere se u kvalitet svog zdravlja.

www.medigroup.rs

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track