Najnovije vesti

SAMO 1 ČAŠA OVOG NAPITKA DNEVNO ZA BRZO MRŠAVLJENJE: Kako da izgradite mišiće za lepše ruke, noge i zadnjicu
Foto: Shutterstock

ZDRAVA DIJETA

SAMO 1 ČAŠA OVOG NAPITKA DNEVNO ZA BRZO MRŠAVLJENJE: Kako da izgradite mišiće za lepše ruke, noge i zadnjicu

Zdravlje

Brzo mršavljenje često za posledicu ima i narušavanje zdravlja jer se organizmu uskraćuju hranljive materije, piše Lepa & Srećna.

 

Gubitak masnih naslaga je odličan za naše zdravlje, ali često ostaje opuštena koža na rukama i nogama, pa i celulit na butinama i zadnjici.

 

Zato je važno da topljenje sala prati i proces izgradnje mišića. Zato naučnici preporučuju da se u okviru dijete što češće konzumira i mleko. Jedna studija pokazala je da ova namirnica može da pomogne telu da se brže oslobodi masnih naslaga - ispitanici koji su pili po dve šolje obranog mleka dnevno gubili su dvostruko više masnih naslaga, a izgradili 60 odsto više mišićne mase.

 

Za one koji ne vole mleko, ohrabruje i podatak da je dovoljna i manja količina ovog napitka da se obezbedi njegovo blagotvorno dejstvo.

 

Drugo istraživanje, naime, pokazuje da je dovoljno i samo decilitar i po mleka dnevno da podstaknemo mršavljenje i izgradnju mišića.

 

Stručnjaci veruju da je nizak nivo kalcijuma u telu signal za mozak da nema dovoljno hranljivih materija i zato jedemo više. Kod gojaznih ljudi zabeležen je učestali deficit kalcijuma.

 

PROČITAJTE JOŠ:

 

NAUČNICI ŠOKIRANI: ova hrana ne goji, već uništava MASNE NASLAGE

 

OVO JE GLAVNI MINERAL ZA MRŠAVLJENJE: istopićete 6 PUTA više kilograma tokom dijete

 

KAKO DA NAPRAVITE "RUSKI PENCILIN" OD BELOG LUKA

 

 

Kurir.rs/Lepa & Srećna/Foto: Shutterstock

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...