Najnovije vesti

BAKICA (75) IZ SIBIRA IMA KRVNU SLIKU BOLJU OD OMLADINE: Svaki dan 10 dana  pola sata pre doručka, ručka i večere pije ovu SUPU i zdrava je ko dren (RECEPT)
Foto: profimedia

Vodite računa o zdravlju

BAKICA (75) IZ SIBIRA IMA KRVNU SLIKU BOLJU OD OMLADINE: Svaki dan 10 dana pola sata pre doručka, ručka i večere pije ovu SUPU i zdrava je ko dren (RECEPT)

Zdravlje

Problem povišenog krvnog pritiska i šećera u krvi danas muči veliki deo svetske populacije. Pored medicinske terapije u zavisnosti od težine stanja, ljudi su s godinama uspeli da otkriju i prirodne metode koje mogu da pomognu stabilizovanju navedenih stanja.

 

Bake (75) iz Rusije, koja svoj nivo šećera i krvnog pritiska drži pod kontrolom uz pomoć - crnog luka, i kaže da joj je krvna slika bolja nego kod mladih ljudi!

foto: profimedia

Priprema:
svakog jutra kuvajte nekoliko oljuštenih glavica crnog luka (oko 300 g) sa 250 ml vode; neka vri 8-10 minuta. Tečnost podelite na tri dela i popijte po jedan pola sata pre doručka, ručka i večere.


Tretman se primenjuje 10 dana bez prekida, pa se pravi pauza od 10 dana, i tako najduže 6 meseci.

 

foto: Profimedia

Ovaj prirodni lek podariće vam i potrebnu "dozu" gvožđa, kalcijuma, cinka, mangana i kobalta.

 

Voda od kuvanog luka blagotvorno deluje i kod čireva, ulkusa i respiratornih tegoba, a pomaže i sprečavanju bakterijskih infekcija.

 

Napomena, pre primene bilo kojeg prirodnog leka, konsultujte se sa svojim lekarom.

 

foto: profimedia

Kurir.rs/Stil/Foto Profimedia

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...