RAVNI TABANI SE MOGU ISPRAVITI: Lečenjem stopala lečite ceo organizam!
Foto: Promo

RAVNI TABANI SE MOGU ISPRAVITI: Lečenjem stopala lečite ceo organizam!

Život -

Bilo da ste ravna stopala nasledili ili su ona posledica nekog oboljenja i fizičkog preloma, ona se mogu izlečiti i u velikoj meri ispraviti. Zato ne dozvolite da celo telo pati i da zbog ravnih stopala dobijete i druga oboljenja.

foto: Promo

Postoji niz vežbi za ravna stopala koje uključuju hod na petama , prstima, dok ste bosi ili na pesku npr. A sada imate i pomoćno sredstvo u vašoj borbi protiv ravnih stopala.

Šta je to? Easy Step jastučići koji pružaju specijalnu podršku stopalima – daju im potporu i oslonac i podižu luk stopala. Na taj način pritisak stopala na tlo je manji, kao i osećaj težine u nogama. A težina, znamo, vrši pritisak na ostale delove tela: kolena, kičmu, ramena. Ono što razlikuje ovu vrstu uložaka za obuću od ostalih je to što mogu da se nose u apsolutno bilo kojoj obući, pa čak i na bosu nogu po kući zahvaljujući fiksirajućem lastišu koji prelazi preko risa.

foto: Promo

Zato pomozite sebi i svom detetu koje ima ravna stopala i kupite Easy Step jastučiće koji imaju lastiš i zbog toga ne spadaju jer su fiksirani za stopalo. Dobijaju se u paru.

Ostali saveti kako da pomognete svom detetu ako ima ravna stopala:

foto: Promo

Easy Step jastučići pomažu i olakšavaju tegobe svima u izlečenju ravnih stopala: i deci i starijima, bez obzira na uzrast i pol.

Easy Step jastučiće možete poručiti online OVDE ili nas pozovite na broj 011/6 888 999. Biće nam drago da vam pomognemo. Cena je samo danas i više nego pristupačna – 540 rsd!

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track