Najnovije vesti

SVI OVO RADIMO POSLE TUŠIRANJA, A DŽASMIN JE ZBOG TOGA DOBILA OPAKU INFEKCIJU! Bakterije su joj pojele lobanju sve do mozga i  stanjili je poput papira! HOROR!
Foto: Shutterstock

Operacijom joj spasli život!

SVI OVO RADIMO POSLE TUŠIRANJA, A DŽASMIN JE ZBOG TOGA DOBILA OPAKU INFEKCIJU! Bakterije su joj pojele lobanju sve do mozga i stanjili je poput papira! HOROR!

Zdravlje

Štapiće za uši mnogi koristimo na način na koji to ne bi trebalo da radimo, odnosno ne smemo ih gurati u slušni kanal, već samo da njima čistimo ušnu školjku, sigurno ste i vi nekad ipak njima čistili i unutrašnjost kanala.

A koliko to može da bude opasno, opisala Džasmin (37) koja je ispričala za sajt "That's life", ona je godinama patila od povremenog "zvonjenja u ušima", kao i svraba, ali i gubitka sluha u levom uhu.

Međutim, tek kada je, nakon čišćenja ušiju videla krv na štapiću, zabrinula se i otišla kod specijaliste. Kada je podvrgnuta skeniranju, i lekari i ona su se šokirali. Naime, skener je pokazao da ju je zahvatila infekcija koja joj je i nagrizla delove lobanje. Naime, vlakna pamuka sa štapića su se skupljala u njenim ušima godinama i na kraju dovela do infekcije. Mikroorganizmi su joj izjedali deo lobanje iza uha i stanjili ga poput papira.

Ona se ipak dvoumila šta da radi, jer je uskoro trebalo da ide na medeni mesec. Ali lekari su je uverili u ozbiljnost situacije.

- Rekli su mi da bi bez operacije bi bakterije pojele lobanju sve do mozga. Rekli su mi: "Mogla bi da umreš" - ispričala je ona.

Hitno je podvrgnuta operaciji koja je trajala pet sati i u toku koje joj je uklonjeno zaraženo tkivo. Gubitak sluha u levom uhu joj je ostao, ali su operacijom sprečene mnogo veće psoledice po Džasmin.

Kurir.rs/That's life Foto Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...