BOLOVI U ZGLOBOVIMA NISU BEZAZLENI: Uz ovaj praktičan savet zaboravite na tegobe!
Foto: Profimedia

BOLOVI U ZGLOBOVIMA NISU BEZAZLENI: Uz ovaj praktičan savet zaboravite na tegobe!

Život -

Svako od nas je u nekom trenutku svog života osetio bol u zglobovima. Uglavnom svi sačekamo da prođe, misleći da to nije strašno, međutim nemalo puta se dešava baš suprotno – bol se pogorša.

Na tržištu postoje razne kreme i melemi koji obećavaju rešenje ovog problema, ali je istraživanje pokazalo da nisu toliko delotvorne.

Najvažniji sastojak bilo koje kreme, koja je protiv bolova, je pčelinji otrov. Britanska porodica, tačnije kraljica Elizabeta, dugi niz godina održava svoje zdravlje, pokretljivost i vitalnost lekovitim pčelinjim otrovom. On je super moćan prirodni spoj proteina i aminokiselina koji deluju protivupalno na telo, a osećaj boli smanjuje se za ogromnih 75%!

Dr.Viton Movens krema u svojoj moćnoj kompoziciji ima i pčelinji otrov. Ona trajno ublažava bolove u zglobovima. Smanjiće neprijatan osećaj pritiska u zglobovima koji osećate na svakom koraku.

Nanesite Dr.Viton MOVENS kremu na bolno mesto i kružnim pokretima nežno i bez pritiska masirajte područje. Samo nekoliko minuta nakon nanošenja primetićete olakšanje. Krema se koristi 1 do 2 puta dnevno ili po potrebi.

U jednoj kremi su ukombinovani najmoćniji sastojci: pčelinji otrov, Arnica (ekstrakt), Aloe Vera (ekstrakt), Đavolji kandža (ekstrakt), Bosvellia (ulje), Chondrotine, Glukozamin, Divlji kesten (ekstrakt), Mentol, Kamfor (ulje), Eukaliptus (ulje), vitamin E, piroksidin (vitamin B6) koji su jači od bola koji vas muči godinama!

foto: Promo

Nakon što primenite Dr. Viton – Movens vreme je da uzmete svoju dnevnu dozu Movens-a u obliku duboke, unutrašnje regeneracije zglobova.

MOVENS je klinički dokazana formula koja će ublažiti bol u kolenima. Formula koja štiti, iznutra obnavlja i podmazuje zglobove. Formula koja vam omogućava da se slobodno krećete i radite šta god želite.

Nedavna istraživanja pokazuju da naše telo prestaje da regeneriše hrskavicu od trenutka kada naše kosti prestanu da rastu, a to je u našim tinejdžerskim danima.

Ako već osećate bol u kolenima, to znači da je proces trošenja hrskavice već započeo. Dakle, hrskavica je najviše pogođen deo tela i ne obnavlja se sam po sebi, a to je veliki problem.

Kako starimo, stvari se mogu pogoršati samo ako ništa ne poduzmemo, a posledice mogu biti fatalne: deformitet i upala zglobova, oštećenje kostiju, ligamenata, tetiva, potreba za operacijom, invaliditet...

Evo šta možete preuzeti:

Pošto naše telo ne može da regeneriše hrskavicu posle određenog uzrasta, moramo je redovno hraniti i negujemo dodacima ishrani.

MOVENS je NAJNOVIJA formula za njegu zglobova koja sadrži najblagotvornije i najefikasnije sastojke u idealnom rasponu:

- Glukozamin

- Hondroitin

- Kolagen

- Hijaluronska kiselina

- MSM

- Vitamin C i vitamin D3

MOVENS tablete su formula koja će ublažiti bol jednom zauvek, formula uz koju se možete lako kretati ponovo. Zaista efikasna formula.

Izvršeno je ispitivanje na 335 korisnika MOVENS-a koji su koristili terapiju od 24 tablete tokom 24 dana. 94% ispitanika osetilo je poboljšanje posle 7 dana. I nakon 24 dana, kod 67% ispitanika se značajno smanjila bol i ukočenost, a kod 21% bol je nestala.

Movens set za zglobove možete porućiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana. Iskoristite akciju, poručite ovaj set za samo 1.999 rsd i oprostite se od bolova u zglobovima!

*Dostava je besplatna.

** Celokupan asortiman proizvoda možete videti OVDE.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track