Zbog velikog interesovanja poznati ruski terapeut ponovo u Srbiji
Foto: Promo

Zbog velikog interesovanja poznati ruski terapeut ponovo u Srbiji

Život -

Jeste li u stalnom stresu, depresivni? Boli li vas kičma? Da li ste nezadovoljni svojim partnerom zato što ne možete da ostanete u drugom stanju? Imate problema sa cirkulacijom? Možda imate bolne napade kamena u žuči ili kamena u bubregu? Ovo su samo neke od ozbiljnih bolesti modernog vremena koje su mnogim ljudima olakšane zahvaljujući poseti i terapiji poznatog ruskog terapeuta Maksima Osipova.

Harizmatični ruski terapeut Maksim Osipov i magistar narodne medicine, kako ga mnogi zovu, dobitnik je velikog broja priznanja na svetskom nivou. Već više od dvadeset godina pomaže ljudima sa raznim tegobama. Postiže zapanjujuće rezultate kontaktnom i beskontaktnom masažom kičme koja uravnotežuje protoke energije u telu, stabilizuje energetske neravnoteže i poboljšava meridijane. Uspešno pomaže ljudima koji pate od glavobolja i migrena, bolova u leđima, kao i ljudima koji imaju reumatske bolesti, alergije, anksioznost i druge probleme. Osipov je pomogao mnogim ljudima koji su imali problema sa vidom, ali i deci sa Daunovim sindromom I cerebralnom paralizom da poboljšaju kvalitet života. Takođe je uspešno pomagao mnogim parovima koji su imali problema sa začećem i održavanjem trudnoće.

Maksim Osipov ne obećava čuda i kaže da nije čudotvorac.

- Pomažem ljudima da obnove ravnotežu, a onda i “ozdrave” sebe, skromno objašnjava on.

Kao i prethodnih puta, Osipov će boraviti u hotelu “Slavija” u Beogradu, a svi koji žele da zakažu terapiju mogu to da učine na brojeve telefona 064 588 7340 i 063 832 9636.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track