OŽILJAK OD BOGINJA JOJ SE POSLE 30 GODINA PRETVORIO U RAK! Počeo da menja oblik, a pre 2 godine je postalo JEZIVO (FOTO)
Foto: Facebook

doživela šok

OŽILJAK OD BOGINJA JOJ SE POSLE 30 GODINA PRETVORIO U RAK! Počeo da menja oblik, a pre 2 godine je postalo JEZIVO (FOTO)

Život -

Lusi Torel (32) "zaradila" je ožiljak na licu od velikih boginja, koje je preležala pre skoro 30 godina i uvek se zbog njega osećala neprijatno, a sada je saznala da je na tome mestu dobila rak kože.

Ožiljak, koji joj je ostao kada je imala samo pet godina, počeo je da se menja tokom 2018. godine. Lusi kaže da je bio tvrđi nego ostatak njenog lica, a sve se pogoršalo kada je slučajno zagrebla po njemu.

Ožiljak je počeo da joj se pretvara u krastu, zatim je otpao s lica i tako nekoliko puta zaredom. To se događalo nekoliko meseci, sve dok nije dobila infekciju zbog koje joj je celo lice bilo natečeno.

Odlučila je da ode kod lekara i brzo su otkrili da ima karcinom bazalnih ćelija, tip raka kože koji je veoma čest.

Na sreću, za taj tip raka postoji rešenje. Lusi je imala tri operacije i otklonili su joj ćelije aka s lica. Iako joj je lice zauvek promenjeno, Lusi je srećna što više nema rak. A naučila je i da voli svoj ožiljak nakon svega.

Kurir.rs/NYPost/Foto: Printscreen/facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track