OVA KREMA JE NEOPHODNA SVAKOM DOMU: Efikasno rešava razne zdravstvene probleme, prirodna je i svi je mogu priuštiti!
Foto: Profimedia

Domaći melem!

OVA KREMA JE NEOPHODNA SVAKOM DOMU: Efikasno rešava razne zdravstvene probleme, prirodna je i svi je mogu priuštiti!

Život -

Miloš Ninković, doktor narodne medicine, patentirao je kremu koja pomaže kod širokog spektra oboljenja i tegoba, a rezultati ispitivanja urađeni na njoj prevazišli su sva očekivanja.

Naziv koji nosi, Tigrova krema, kako kaže njen tvorac označava način njenog delovanja, koje je brzo i snažno. Njeno dejstvo osetno je već nakon prvog nanošenja, a u tome su se mnogi osvedočili.

Tigrova krema proizvod je prirodnog porekla, napravljen na biljnoj osnovi, bez konzervansa, a namenjena je olakšavanju tegoba kod dece i odraslih. Delotvorna je kod povišene temperature, glavobolje i migrene, ali i kod iritirajućeg kašlja, zubobolje i otečene štitne žlezde. Možete da je upotrebite i ako imate infekciju očiju (konjuktivitis), problem sa sinusima, začepljenje nosa, kijavicu i prehladu ili bolove u zglobovima i mišićima.

foto: Promo

U slučaju glavobolje kremu je dovoljno naneti na čelo i iza vrata. Glavobolja će ubrzo nakon mazanja da vas popusti, a ukoliko mazanje ponovite nekoliko puta na dan, ona će u potpunosti da nestane. Uspešno se bori i sa upalom sinusa!

Iskustvo jedne majke, koja je odlučila da Tigrovom kremom pokuša da reši ćerkine tegobe sa sinusima, govori o tome kako je olakšanje nastupilo već sutradan. Curenje iz nosa koje je devojčicu pratilo svakodnevno nekoliko godina je prestalo.

Takođe, jedna Beograđanka negovala je Tigrovom kremom svoju majku koja je bolovala od upale pluća. Posle svega nekoliko dana temperatura je nestala, a upala pluća se povukla bez ikakvih posledica.

Ukoliko vaše dete ima temperaturu, Tigrova krema će i u tom slučaju da deluje i bude od pomoći, bez ikakvog štetnog dejstva.

foto: Promo

U bogatoj dokumentaciji, koju poseduje Miloš Ninković, nalaze se i pacijenti sa uvećanom štitnom žlezdom, koji su koristeći ovu kremu u kratkom roku imali dobre rezultate.

Ova krema nešto je što definitivno svaki dom može sebi da priušti, te da u slučaju nužde upravo nju koristi kao prvu pomoć. Budući da se radi o sto odsto prirodnom preparatu na ovaj način mogli biste da izbegnete konzumaciju lekova, a da svakako rešite tegobe.

Miloš Ninković poznat je javnosti decenijama unazad, a Tigrova krema jedan je od proizvoda kojom je krunisao svoj rad, ogromno iskustvo sa pacijentima i susret sa različitim oboljenjima.

Ova krema nije oduševila samo pacijente u Srbiji, već pacijente širom sveta.

Tigrova krema je 100 odsto prirodan preparat, bez konzervansa. Namenjena je za spoljnu upotrebu. Delotvorna je kod mnogih zdravstvenih tegoba. Možete da je poručite OVDE po ceni od 1.000 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Dejstvo:

  • Koristi se kod povišene temperatur
  • Protiv glavobolje i migrene
  • Protiv kašlja
  • Protiv zubobolje
  • Pomaže kod oštećene štitne žlezde
  • Protiv infekcije očiju (konjuktivitis)
  • Pomaže kod problema sa sinusima, začepljenja nosa, kijavice i prehlade
  • Olakšava bolove u zglobovima i mišićima
  • Delotvorna protiv ujeda komaraca

Sastav:

  • Ulje eukaliptusa
  • Omana
  • Miloduha
  • Šarplaninski čaj
  • Eucerin

Proizvod je odobren od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

* Još sjajnih proizvoda po pristupačnim cenama pronaći ćete pritiskom OVDE.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track