Laserska hirurgija – pravi izbor za muškarca s uvećanom prostatom
Foto: Promo

Laserska hirurgija – pravi izbor za muškarca s uvećanom prostatom

Život -

Najsavremenije lečenje od sada i u Srbiji.

Adenom prostate je dijagnoza s kojom živi više od 60% muškaraca starijih od 60 godina. Iako nije opasna po život, uvećana prostata stvara bezbroj neprijatnosti u svakodnevnom životu muškaraca. Mnogi od njih ne uviđaju vezu između nastalih problema i zdravstvenog stanja prostate.

Kako prepoznati da li vam je uvećana prostata?

Obratite pažnju na svoje mokrenje. To je tipičan pokazatelj početnih ili mnogo dubljih problema s prostatom. S jedne strane, ispratite pozive na mokrenje – učestalost, broj noćnih ustajanja, mogućnost njihovog odlaganja. S druge strane – na jačinu mlaza. Ako primetite neku negativnu promenu koja rezultira čestim i neodložnim pozivima na mokrenje, ustajanjem više od 3 puta u toku noći, otežanim i slabim mlazom, konsultujte se sa urologom.

Proveravajte 2 puta godišnje tumor marker PSA (prostata specifični antigen). Povišen nivo tumor markera ne predstavlja nužno promenu iz adenoma u karcinom. U velikom broju slučajeva rezultat je upalnih procesa uzrokovanih uvećanom prostatom. Naraslo tkivo žlezde pritiska susedne organe (mokraćni kanal i bešiku) i dovodi do zadržavanja urina, stvaranja kamenja, a kod postavljenog katetera i do dodatnih infekcija. Sve to se odražava na vrednosti PSA markera. Samo urolog može tačno pročitati rezultate analize.

Nemojte propustiti godišnji preventivni urološki pregled. To je zagarantovan način da imate potpunu kontrolu nad svojim zdravljem. Specijalista će odrediti obim žlezde i količinu rezidualnog urina, nakon čega, ukoliko je potrebno, može odrediti odgovarajuću terapiju.

Tulijum 200 vati je evolucija u laserskoj hirurgiji prostate i odlično rešenje za muškarca s uvećanom prostatom. Sistem ima vodeće karakteristike u pogledu snage i preciznosti u odnosu na sve druge metode. Veličina prostate više nije bitna – laserom Tulijum 200 vati isparava se bilo koji obim prostate na beskrvan i najmanje traumatičan način uz skraćeno vreme intervencije. Nakon operacije muškarac zaboravlja na slab i otežan mlaz, a oni s kateterom ga se oslobađaju zauvek! Tulijum 200 vati garantuje komfor, brzinu i kvalitet rezultata.

U LASER MEDu Beograd PO CENI KONSULTACIJE radi se KOMPLETAN PREGLED PROSTATE. Pregled obuhvata: konsultaciju sa urologom, merenje obima prostate, merenje rezidualnog urina, tumor marker PSA. LASER MED Beograd je deo LAZER MEDa, koji ima 3 filijale u Bugarskoj, prvoklasnu tehniku i 10-godišnje iskustvo u laserskoj hirurgiji prostate.

tel. 011 7 357 357

mob. 069 5 357 357

www.lasermed.rs

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track