Najnovije vesti

PROMENA VREMENA: Ovo je recept protiv bolova u rukama izazvanim artritisom!
Foto: Promo

PROMENA VREMENA: Ovo je recept protiv bolova u rukama izazvanim artritisom!

Zdravlje

Ovog januara su nam se posvađala dva godišnja doba, svako bi ono drugo da nadjača. Jedan dan nam je toliko toplo da nekoliko sati možemo da provedemo čak i u kratkim rukavima napolju, a već sledećeg dana biva izuzetno hladno. Česte i nagle promene temperature svakako utiču na intenzitet bola u rukama. Međutim, pogledajte OVDE naš predlog kako da se izborite sa njim.

Nešto što jednostavno morate posedovati ako su vam ruke bolne jesu ove specijalne kompresivne rukavice koje će poboljšati cirkulaciju i umanjiti simptome artritisa. Ono što je još bolje jeste da one nemaju prste, pa su zgodne da ih nosite preko dana dok obavljate svakodnevne poslove. Za kratko vreme primetićete da nema više stalnog bola i osećaja ukočenosti kao ranije. Pritom su vrlo udobne i neće vam smetati, naprotiv.

Do nedavno su mogle da se poruče samo u inostranstvu, a sada su dostupne i kod nas! Gde? Mogu da se poruče online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999! Danas važi SPECIJALNA CENA od 890 rsd!

foto: Promo

Da li stežu i koliko dugo ove rukavice mogu da se nose? Ne, ne stežu, a možete da ih nosite koliko god dugo želite i to bez bilo kakvih negativnih posledica.

Sprečite bolove koji vas ometaju i još danas naručite specijalne rukavice za artritis sa nitima bakra po AKCIJSKOJ ceni od 890 rsd online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Foto: Promo

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...