Najnovije vesti

IMAO JE ANGINU PEKTORIS, A DANAS ŽIVI DRUGU MLADOST: Nema lupanja srca i uznemirenosti, pročitajte kako!
Foto: Profimedia

IMAO JE ANGINU PEKTORIS, A DANAS ŽIVI DRUGU MLADOST: Nema lupanja srca i uznemirenosti, pročitajte kako!

Zdravlje

- Anginu pektoris „vučem“ već 20 godina, a samo dva kompleta Bio-Teo Antistres + Cirkul + Corvit kapi Steve Marića doveli su me u normalu, da se osećam kao čovek – kaže B.H. (76), penzioner.

Njega su težak posao, ali i nemarnost prema sopstvenom zdravlju doveli do ove savremene bolesti, ali sada nije tako. - Imam mnogo više snage, puls i pritisak su mi kao u momka, nema lupanja srca i uznemirenosti.

- Radio sam kao automehaničar, ali na teškim vozilima – autobusima, kamionima...Tu je bilo izuzetno naporno zameniti i gumu, a kamoli izvaditi akumulator ili čitav motor. Kada si mlad ne čuvaš zdravlje, a i ne znaš baš šta to konkretno znači. Misliš da sve možeš. Zaradiš se, ni vodu ne piješ, a tek kasnije saznaš koliko je to važno ne samo za srce, pa je naravno stigla i tahikardija.

- Srce je toliko počelo da lupa da mi se ponekad činilo da ću se ugušiti – nastavlja gospodin B. H. – Takve sam blokade imao da sam gubio dah , čini se koliko god se trudio, nisam mogao da udahnem dovoljno vazduha. Kao da me je nešto stislo u grudima, pa ne da da vazduh dopre. Snaga gotovo da je oticala iz mene.

Lekari su utvrdili anginu pektoris i, kako sam kaže B. H., potvrdili da su zaustavili dalji razvoj bolesti. Bilo mu je bolje, ali je sve teže radio, gubio snagu i tako godinama.

- Početkom godine naručio sam Bio-Teo Antistres + Cirkul + Corvit kapi Steve Marića i već tokom ispijanja prvog kompleta osetio sam poboljšanje. Prvo je prestalo iznenadno lupanje srca, smirenost se vratila u moj život i dobijao sam sve više snage. Danas se najnormalnije krećem, pešačim i uradim ponešto, da osetim da sam živ. To je velika radost! – zadovoljno kaže gospodin B. H.

- Vodim računa o ishrani, okrenuo sam se prirodi, jedem i pijem sve što mom srcu godi. Idem redovno na kontrole i lekar kaže da mi je stanje stabilno, nemam gušenja niti bilo kakvih drugih poteškoća.

- Preporučio sam Bio-Teo Antistres + Cirkul + Corvit kapi Steve Marića i mom sinovcu. Mlad je, brzo plane, ali radi težak i odgovoran posao, pa su mu koncentracija i smirenost i te kako potrebni. Vozi autobuse ili kamione na dugim linijama po inostranstvu, gde pažnja mora da bude jaka, stabilna i stalna. Pribranost je na prvom mestu i pomoglo je – peva mu se dok radi.

foto: Promo

Biljni komplet br. 1 sastoji se od tri bočice – antistres, corvit i cirkul i on:

  • Jača snagu oslabljenog srčanog mišića
  • Poboljšava cirkulaciju
  • Čisti krvne sudove
  • Pomaže kod angine pektoris, aritmije, bola u grudima
  • Reguliše holesterol i trigliceride
  • Otklanja opasnost od infarkta i štiti od iznenadnog infarkta miokarda (srčanog

mišića)

  • Otklanja posledice infarkta
  • Pomaže kod pripreme za koronarografiju i operacije srca
  • Otklanja bolesti modernog života (nervnu napetost, stres, razdražljivost,

lupanje srca, nesanicu i glavobolju.

Antistres + Corvit + Cirkul biljni komplet možete poručiti OVDE ili pozivom na

broj telefona 011/442 0502 ili 011/442 0501 svakog radnog dana.

Cena kompleta za Srbiju iznosi 2.880 rsd, za BiH 47 KM, a za Crnu Goru 26 €. Rok

isporuke je 1-3 radna dana.

Video iskustva korisnika:

Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...