DEKOMPRESIONI POJASEVI: Najefikasniji način za borbu sa bolovima u kičmi i tretiranju degenerativnih tegoba!
Foto: Promo

DEKOMPRESIONI POJASEVI: Najefikasniji način za borbu sa bolovima u kičmi i tretiranju degenerativnih tegoba!

Život -

Barem jedanput u životu čak 90 odsto ljudi ima bolove u leđima, dok se više od 50 odsto bori sa već poodmaklim bolom. Ukoliko se te oblasti ne tretiraju pravilno, ili uopšte, smetnje koje se javljaju naknadno su razne i ozbiljne: trnjenje, slabost ruku i/ili nogu, gubitak na težini, nesanica, glavobolja, depresija, nemogućnost kontrolisanja mokrenja i stolice, itd. S obzirom na to da je pregled jako teško zakazati u dogledno vreme, istražili smo i druge načine za rešavanje ovih problema i izdvojili najdelotvorniju metodu. Reč je o, prema izjavama korisnika, najefikasnijim pomagalima - dekompresionim pojasevima.

Pojas LD1 pomaže u vraćanju odgovarajuće pozicije međupršljenskog diska ili jezgra diska, dekompresijom (vazduhom) povećavajući međupršljenski prostor i tako umanjujući pritisak između pršljenova.

Pomaže kod relaksiranja mišića i kod bola, u tretiranju degenerativnih bolesti međupršljenskih diskova, diskushernije, spinalne stenoze, išijasa, spondiloze. Eliminiše bol u leđima, kukovima, butinama i nogama/stopalima. Kod ispalih ili oštećenih diskova umanjuje bol produžavajući prostor između dva diska u lumbalnom delu kičme. Pomaže pojedincima sa napornim poslovima koji zahtevaju podizanje tereta ili pri dugotrajnim vožnjama. Pomaže pri održavanju pravilnog položaja – nepravilno držanje gornjeg dela tela vrši pritisak na diskove i izaziva bol u leđima.

Uz pojas dolazi standardno ručna pumpa. Na osnovu veličine struka birate odgovarajuću veličinu. Možete ga poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 8.500 rsd. Dostava je besplatna.

foto: Promo

LDP1 dekompresioni pojas za leđa je sa panelom – plastični paneli pružaju dodatnu stabilizaciju kičme. LDP1 pomaže kod relaksiranja grčeva u mišićima i boli, u tretiranju degenerativnih bolesti međupršljenskih diskova, diskushernije, spinalne stenoze, išijasa, spondiloze. Pomaže u eliminisanju bola u leđima, kukovima, butinama i nogama/stopalima. Kod ispalih ili oštećenih diskova umanjuje bol produžavajući prostor između dva diska u lumbalnom delu kičme. Pomaže pojedincima sa napornim poslovima koji zahtevaju podizanje tereta ili pri dugotrajnim vožnjama. Pomaže pri održavanju pravilnog položaja – nepravilno držanje gornjeg dela tela vrši pritisak na diskove i izaziva bol u leđima.

Uz pojas dolazi standardno ručna pumpa. Na osnovu veličine struka birate odgovarajuću veličinu. Možete ga poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 8.900 rsd. Dostava je besplatna.

foto: Promo

LD2 dekompresioni pojas za leđa pomaže kod relaksiranja grčeva u mišićima i boli, u tretiranju degenerativnih bolesti međupršljenskih diskova, diskushernije, spinalne stenoze, išijasa, spondiloze. Pomaže u eliminisanju bola u leđima, kukovima, butinama i nogama/stopalima. Kod ispalih ili oštećenih diskova umanjuje bol produžavajući prostor između dva diska u lumbalnom delu kičme. Pomaže pojedincima sa napornim poslovima koji zahtevaju podizanje tereta ili pri dugotrajnim vožnjama. Pomaže pri održavanju pravilnog položaja – nepravilno držanje gornjeg dela tela vrši pritisak na diskove I izaziva bol u leđima. Razlika između LD2 i LD1 je ta što je LD2 širi pa i sa prednje strane obuhvata veći deo tela.

Uz pojas dolazi standardno ručna pumpa. Na osnovu veličine struka birate odgovarajuću veličinu. Možete ga poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 8.900 rsd. Dostava je besplatna.

foto: Promo

U širokoj ponudi se takođe može naći i efikasni masažer za lumbalni deo leđa. Masažer LM2 je jednostavan za rukovanje, a sve što je potrebno jeste da ga uključite u struju, pritisnete Auto mod i opustite se. Možete ga koristiti uvek i na svakom mestu, kad god imate potrebu za masažom. Sastoji se od sistema 4 u 1, sadrži: infrared svetlo i terapiju toplotom, vibracionu masažu, elektromagnetno polje i vazdušni sistem istezanja.

foto: Promo

Vrednost masažera je jednaka 4 masaže kod masera, a koristićete ga godinama, kad god vam je potrebno i gde god se nalazite. Posle svakodnevne terapije moći ćete da radite bez bola i da budete efikasniji i odmorniji, kada završite sa poslom.

foto: Promo

Masažer LM2 možete naručiti OVDE po ceni od 7.900 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana. Dostava je besplatna.

*Celokupan asortiman efikasnih proizvoda protiv bolova možete pogledati OVDE.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track