Najnovije vesti

TEŠKO SE KRETAO I NIJE MOGAO DA SPAVA ZBOG SRČANIH TEGOBA: Saznajte na koji način je sve to preokrenuo!
Foto: Profimedia

TEŠKO SE KRETAO I NIJE MOGAO DA SPAVA ZBOG SRČANIH TEGOBA: Saznajte na koji način je sve to preokrenuo!

Zdravlje

Za maj ove godine bila mi je zakazana operacija srca, ali zbog cele ove situacije sa korona virusom, ponovo sam išao na pregled, i rekli su mi da će me zvati i naknadno zakazati termin, jer nisam bio hitan slučaj – kaže Dragoslav (69).

 • Lečim se u Loznici i imam dobru doktorku. Nastavio sam da pijem prepisane lekove, međutim, nisam se baš dobro osećao, bio sam stalno umoran, nisam mogao da spavam, a o fizičkom pa i o bilo kakvom radu nije bilo ni govora. Osećao sam toliku težinu u nogama, da sam se jedva i kretao.

Ovi simptomi javili su se u aprilu prošle godine, pa pošto mu je bilo sve gore, posetio je lekara. Utvrđeno je da su mu aorte zapušene 70, 60 i 50 odsto.

 • Inače sam aktivan čovek, radim sa ljudima, i nisam mogao da se pomirim sa takvim stanjem. Dosta vremena provodim na YouTube, gde sam spazio iskustva ljudi sa sličnim problemima, a tvrdili su da su našli sebi pomoć u BIO – TEO Centru i njihovim biljnim preparatima. Rešio sam i ja da ih probam dok sam čekao operaciju, i nisam se pokajao. Poručio sam do sada tri kompleta biljnih kapi br. 1 za srce, i odlično se osećam. Ne zamaram se mnogo, u zavisnosti od toga šta radim, duže mogu da ostanem sa ljudima u razgovoru, i sve u svemu dobro mi je.

Kako nam je naš sagovornik dalje ispričao, posle prvog popijenog kompleta osetio je da mu se snaga vraća, priča ga nije zamarala, a gušenja su prestala.

 • Mogao sam da šetam duže bez zamora i bolje sam spavao. Posle drugog kompleta bio sam mnogo odmorniji i raspoloženiji, kao da su mi se vratili stari dani. Nedavno sam otišao na kontrolu kod moje doktorke u Loznicu, baš da vidim kakvi su mi rezultati. Oni su bili iznenađenje i za nju i za mene. Testovi su pokazali da je začepljenje svih arterija palo na četiri odsto – kao u mladića! Rečeno mi je da su normalni rezultati kod zdravog čoveka između četiri i osam odsto. Ovom prilikom bih hteo da uputim sve svoje čestitke i zahvalnost BIO – TEO Centru – ovo je stvarno čudo!
 • Moram da priznam i da sam se ja promenio, jer sada više pazim na sebe u svakom pogledu . Pošto zbog prirode posla dosta kontaktiram sa ljudima, nisam propustio priliku da BIO – TEO proizvode preporučim svima koji se zainteresuju, jer vide promene na meni– zadovoljno na kraju kaže gospodin Dragoslav.
foto: Promo

Biljni komplet br.1 sastoji se od 3 bočice – antistres, corvit i cirkul i on:

 • Jača snagu oslabljenog srčanog mišića
 • Poboljšava cirkulaciju
 • Čisti krvne sudove
 • Pomaže kod angine pektoris, aritmije, bola u grudima
 • Reguliše holesterol i trigliceride
 • Otklanja opasnost od infarkta i štiti od iznenadnog infarkta miokarda (srčanog mišića)
 • Otklanja posledice infarkta
 • Pomaže kod pripreme za koronarografiju i operacije srca
 • Otklanja bolesti modernog života (nervnu napetost, stres, razdražljivost, lupanje srca, nesanicu i glavobolju.

Cena biljnog kompleta br.1 za Srbiju iznosi 2.880 rsd, za BiH 47 KM, a za Crnu Goru 26 €.

Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

Video iskustva korisnika:

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...