Najnovije vesti

PROBLEMI SA SRCEM I PLUĆIMA ODVELI SU GA U BOLNICU, TERAPIJA NIJE POMAGALA: Našao je spas u prirodi i rešio se tegoba!
Foto: Profimedia

PROBLEMI SA SRCEM I PLUĆIMA ODVELI SU GA U BOLNICU, TERAPIJA NIJE POMAGALA: Našao je spas u prirodi i rešio se tegoba!

Zdravlje

- Nisam mogao da dođem do vazduha. Gušenje i bol u grudima su postali svakodnevica, pa sam ipak morao da odem kod lekara. Rekli su mi da imam anginu pektoris i dobio sam uput za bolnicu „Dr Dragiša Mišović“ u Beogradu. Kakvo mi je bilo zdravstveno stanje, to potvrđuje i taj uput, jer se iz unutrašnjosti teško odlazi u prestonicu na lečenje, izuzev ako su u pitanju teži slučajevi – kaže Miloš (63).

- Moje stanje bilo je komplikovanije zbog toga što sam imao i problem sa plućima. Ostao sam 15 dana u bolnici i prošao sve preglede. Na sreću, krvni sudovi su bili dobri, nije bilo zakrčenja, pa je moj oporavak mogao da ide brže. Dobio sam terapiju, bolovi u grudima bili su ređi, ali nisu prestajali. I dalje sam bio slab. Nastavio sam da se odmaram, i u dokolici sam naišao na Bio-Teo Centar na internetu. Njihovi proizvodi su mi privukli pažnju, a naročito oni koji odgovaraju problemima koji su me mučili.

- Redovno sam išao na kontrolu kod svog lekara, pa sam sam se sa njim posavetovao da li da koristim Bio-Teo biljne kapi. Kupio sam biljni komplet br. 1 za za ublažavanje stresa, pravilan rad srca i poboljšanje cirkulacije, ali i biljni komplet br. 6 za pluća i disajne puteve, i sa njima otišao u ordinaciju. Lekar me je ohrabrio i rekao da od toga ne može biti štete, jer u sastav ulaze naše poznate biljke čije je blagotvorno dejstvo potvrđeno. Bilo mi je drago da se i doktor slaže.

- Posle drugog kompleta za srce, osetio sam potpuno poboljšanje, imao sam više snage, bol u grudima se potpuno izgubio, ali sam i dalje nastavio sa prepisanom lekarskom terapijom. Vratio sam se na posao i mnogo se bolje osećam. Radim sa mnogo više elana, nema zamora, dobro dišem i spavam. Popio sam sveukupno četiri kompleta br. 1, ali nameravam da nastavim i dalje, iako mi je dobro. Želim da učvrstim ovo stanje koje sam postigao, i da ispoštujem preporuku po kojoj treba popiti osam kompleta, da bi se rešili nagomilani zdravstveni problemi.

- Pored toga, nakon što sam završio sa drugim kompletom br 6. za pluća, lekar mi je rekao da nema više nikakve potrebe da upotrebljavam inhalator. I ove kapi ću nastaviti da pijem kako bih održao dobro zdravstveno stanje. Veoma sam zadvoljan i zahvalan što sam pronašao Bio-Teo proizvode koji su mi pomogli da povratim snagu, volju i zdravlje – zadovoljno kaže na kraju razgovora gospodin Miloš.

Biljni komplet br.1 za srce sastoji se od 3 bočice – antistres, corvit i cirkul i on:

Jača snagu oslabljenog srčanog mišića

Poboljšava cirkulaciju

Čisti krvne sudove

Pomaže kod angine pektoris, aritmije, bola u grudima

Reguliše holesterol i trigliceride

Otklanja opasnost od infarkta i štiti od iznenadnog infarkta miokarda (srčanog mišića)

Otklanja posledice infarkta

Pomaže kod pripreme za koronarografiju i operacije srca

Otklanja bolesti modernog života (nervnu napetost, stres, razdražljivost, lupanje srca, nesanicu i glavobolju.

Hangar
foto: Promo

Za dobijanje najboljih rezultata preporučuje se konzumiranje barem 2 kompleta za redom. Ove biljne kapi slobodno mogu piti osobe koje su operisane i/ili koje piju lekove. Ono što je bitno kada se piju lekovi je da se terapija lekovima NE prekida dok vaš lekar ne kaže suprotno, kao i da se napravi razmak 30 do 60 minuta između korišćnjenja lekova i naših biljnih kapi.

Cena biljnog kompleta br.1 za Srbiju iznosi 2.880 rsd, za BiH 47 KM, a za Crnu Goru 26 €. Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Biljni komplet br.6 za pluća i disajne puteve koji se sastoji od 2 bočice (tinkture) – bronhostop i pneumodetox :

Čisti pluća i bronhije od nakupljenog sekreta

Olakšava iskašljavanje i izbacivanje šlajma

Rastvara i smekšava sluz

Pomaže kod angine, bronhitisa, kašlja, astme, upale pluća, HOBP

Smiruje suvi, nadražajni i pušački kašalj

Pomaže kod nadutosti pluća (emfizem) i kod katara pluća

Smanjuje promuklost, upale ždrela i laringitisa.

Hangar
foto: Promo

Komplet mogu koristiti osobe koje piju lekove, može se koristiti i preventivno (pogotovo kod pušača). Za najbolje rezultate potrebno je popiti najmanje 2 kompleta za redom, a zatim se može napraviti pauza od 2 nedelje, pa nastaviti sa sledećim kompletom.

Cena biljnog kompleta br.6 za pluća i disajne puteve iznosi 1.920 rsd za Srbiju, 32 KM za Bosnu i Hercegovinu i 19€ za Crnu Goru. Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Ukoliko imate alergijski bronhitis ili alergijsku astmu, tj. sklonosti ka alergijama na prašinu, dim, hranu itd., savetujemo vam da uz komplet br. 6 za pluća obavezno koristite i kapi br. 16 ImunoDetox o kojima detaljnije možete pročitati klikom OVDE.

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...