OPASNO ZA SLUH: Da li znate da obični štapići za uši mogu ozbiljno da vam naškode?
Foto: Promo

OPASNO ZA SLUH: Da li znate da obični štapići za uši mogu ozbiljno da vam naškode?

Život -

Iako s vremena na vreme pročitamo da obični štapići za uši nisu zdravo rešenje, ipak ih i dalje koristimo ne shvatajući ozbiljnost situacije. A ozbiljna povreda je dovoljno da se dogodi jednom, pa da zauvek utiče na sluh.

Zašto su obični štapići opasni?

Obični štapići za uši ne vuku napolje cerumen koji se sakuplja u ušima. Oni ga zapravo guraju još dublje unutra i to sa sve prljavštinom koja se na njemu nakupila „napolju“. Ako se unutar ušiju to nagomila, može doći do stvaranja čepa, do infekcije koja može biti manje ili više opasna. Takođe, štapićem koji je tanak, oštar, a sa kojeg se vata često otire se možete ozbiljno povrediti i oštetiti sluh ako slučajno gurnete malo jače.

Hangar
foto: Promo

Da li onda odustati od čišćenja ušiju?

Naravno da ne. Ono što je najlogičnije da postoji je spirala koja bi omogućila upravo da se vosak cerumen izvuče napolje. I sada i postoji nešto što će konačno olakšati ljudima čišćenje ušiju bez negativnih posledica – FIND BACK čistač za uši!

Po čemu je ovaj štapić drugačiji?

To nije običan štapić, to je specijalni štapić sa fleksibilnim SPIRALNIM nastavkom! Kako to funkcioniše? Tako što, dok vi okrećete štapić, vosak se hvata za spiralu i izvlači se umesto da se gura unutra. Zahvaljujući plastičnom graničnom delu, nećete moći da ga stavite u uho dublje nego što je to bezbedno.

Hangar
foto: Promo
Hangar
foto: Promo

Spirala na vrhu je vrlo meka i prijatna za korišćenje. Nastavak posle svakog korišćenja treba oprati mlakom vodom, a posle izvesnog vremena treba ga zameniti novim. U pakovanju se dobija čak 16 spiralnih nastavaka, pa ga može koristiti cela jedna porordica (svako mora imati svoj nastavak). Pogodan je ne samo za odrasle, već i za decu.

Do skoro je postojao isključivo u inostranstvu i to po visokoj ceni, a sada ga je moguće kod nas kupiti vrlo vrlo povoljno – za samo 790 rsd OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 (i to sa čak 16 pomenutih nastavaka u pakovanju).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track