Najnovije vesti

STABILIZUJTE NIVO ŠEĆERA U KRVI UZ POMOĆ ČAJA: Na prirodan način rešite se briga zbog dijabetesa!
Foto: Promo

STABILIZUJTE NIVO ŠEĆERA U KRVI UZ POMOĆ ČAJA: Na prirodan način rešite se briga zbog dijabetesa!

Zdravlje

Iako je polovina obolelih od dijabetesa tipa 2 preko 65 godina starosti, ovaj tip bolesti se sada sve češće javlja i kod mlađih, gojaznijih ljudi. Istraživanja pokazuju da epidemija dijabetesa u stopu prati globalnu epidemiju prekomerne težine i gojaznosti.

Faktori rizika za dijabetes tipa 2 su genetska predispozicija, nezdrava ishrana praćena gojaznošću i smanjena fizička aktivnost. Veza između gojaznosti – konzumiranja jeftine i masne hrane, i hrane koja obiluje šećerima, i dijabetesa tipa 2 je nesporna. Lekovi generalno ne mogu da izleče dijabetes 2, već pacijentima omogućavaju smanjenje i kontrolu nivoa glukoze u krvi. Na taj način, samo se odgađaju zdravstvene komplikacije koje će se neminovno pojaviti kasnije.

Ključ leži u zdravijem načinu života, redovnijoj fizičkoj aktivnosti i promeni životnih navika, pre svega zdrvavijoj ishrani.

Uz zdraviji način života, ali i redovno konzumiranje 1-2 šoljice dnevno najkvalitetnijih prirodnih čajeva, gotovo 91% pacijenata oseti poboljšanje. Ovakvi čajevi su blagotvorni i kao prevetniva, kao neka vrsta balansa, za većinu nas koji smo pod stresom, često se hranimo brzom hranom, grickalicama i slatkišima i pod faktorom smo rizika da dobijemo ovu opaku bolest.

Istraživanja su rađena za premium čaj - Glucosine, koji kao potpuno prirodni dodatak ishrani pomaže u regulaciji normalnih vrednosti šećera u krvi, a namenjen je svima, i onima koji su već bolesni, ali i zdravima radi prevencije.

Hangar
foto: Promo

Uz savremene tehnologije za ekstrakciju koje zadržavaju ključne aktivne sastojke za dijabetes i eliminaciju suvišnih stvari, Glucosine ima brže i bolje delovanje. Klinička istraživanja čaja Glucosine sprovedena su na 5,000 pacijenata u raznim stadijumima dijabetesa tokom 40 dana.

Rezultati eksperimenata su iznenadili sve doktore! Čak 91% korisnika je osetilo poboljšanja nivoa šećera u krvi (a 9% korisnika je osetilo značajna poboljšanja).

Uz samo 1-2 šolje ovog lekovitog čaja dnevno, nećete više imati brige zbog dijabetesa. Glucosine povećava proizvodnju insulina u pankreasu, smanjuje apsorpciju glukoze u crevima, smanjuje masnoću u krvi, smanjuje krvni pritisak i stabilizuje nivo šećera u krvi.

Zbog ograničenja nametnutih specijalnim tehnologijama ekstrakcije, ali i ograničenom količinom sirovina, Glucosine čaj ne može da se proizvodi u velikim količinama, a tražnja daleko prevazilazi ponudu, pre svega zato što su ljudi koji su koristili ovaj čaj, kupovali ponovo, i to po nekoliko pakovanja, pa su se javljale nestašice.

Iako se ranije ovaj čaj mogao kupiti isključivo preko preporuke, sada je ponovo dostupna nova količina čaja nakon poslednje ekstrakcije. Glucosine čaj možete poručiti online OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 po ceni od 3.700 rsd.

Hangar
foto: Promo

Glucosine© pomaže kod 5 glavnih problema dijabetesa:

• Otklanja umor i glavobolju - Pomaže regulaciju vrednosti glukoze i na taj način otklanja probleme koje oni izazivaju

• Čuva krvne sudove - Zaustavlja oštećenje krvnih sudova usled povišenih vrednosti šećera u krvi

• Osećaj utrnulosti - Maksimalno podstiče regulaciju i otklanja osećaj bolnih i utrnulih nogu

• 100% prirodno - Prirodnim putem otklanja probleme uzrokovane povišenim vrednostima šećera u krvi

• Obnavlja oštećene nerve - Obnavlja oštećene nerve i reguliše komplikacije dijabetskog stopala

Sastojci čaja:

• Betula folium - Snižava nivo šećera u krvi, sprečava rizik od razvoja komplikacija bolesti bubrega; Juniperi fructus - Stabilizuje rad bubrega, podstiče izmokravanje, uklanja oticanje;

• Myrtilli folium - Izvor neomirtilina koji stabilizuje nivo šećera u krvi;

• Phaseoli fructus sine semen - Podržava imunitet, uklanja osećaj žeđi, uklanja razdražljivost;

• Petroselin radix - Snižava sadržaj glukoze u krvi, bezbedna prirodna zamena za šećer za dijabetičare;

• Mali fructus - Normalizuje zdravlje, ojačava imunitet, izbacuje suvišnu tečnost iz organizma; Cinnomami cortex - Normalizuje razmenu ugljenih hidrata, poboljšava rad jetre i pankreasa.

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...