Najnovije vesti

NIJE NI BIO SVESTAN DA JE DOŽIVEO MANJI SRČANI UDAR: Zahvaljujući OVOME uspeo je da ga podnese „na nogama“!
Foto: Profimedia

NIJE NI BIO SVESTAN DA JE DOŽIVEO MANJI SRČANI UDAR: Zahvaljujući OVOME uspeo je da ga podnese „na nogama“!

Zdravlje

- Jednog jutra sam na teži način shvatio da imam probleme sa srcem. Osećao sam težinu celog tela, kao da se prikovalo za krevet. U meni nije bilo nimalo snage. Potpuna malaksalost, nemoć da ustanem. Nekako sam, ipak, uspeo da se pridignem, ali sam dugo ostao da sedim, nemoćan da napravim makar jedan korak. Uz to sam imao i veliki pritisak, da majka i sin ne primete da nešto nije u redu. Sabrao sam se, uzeo vitamin C i puno šećera, i vratio se u krevet, što mi se nije dešavalo ni kada imam grip ili temperaturu.

Ovako počinje priču Marko (61). Znao je da nešto mora da učini da sebi pomogne, a znao je i šta.

- Bio sam svestan da moram da dođem do Bio-Teo preparata. Za njihove preparate sam i tada znao više od deset godina, kao i za priče mnogih kojima su njihove kapi pomagale. Nadao sam se, duboko verovao, da će i meni pomoći.

- Čim su stigle, odmah sam popio po 10 kapi iz Bio-Teo kompleta br.1 za ublažavanje stresa, pravilan rad srca i poboljšanje cirkulacije. Ostao sam u krevetu tri ili četiri dana, i snaga mi se brzo povratila. Lupanje srca je prestalo, pauza između dva otkucaja više nije bilo, i osećao sam se mnogo lakše. Inače imam šum na srcu od rođenja, ali sam prema sebi bio neodgovoran. Pio sam kapi crvenog gloga, uzimao vitamine, ali to nije bilo dovoljno da se situacija popravi.

- Shvatio sam da moram kod lekara, jer mi se tih dana dešavalo da srce toliko lupa, da se čitav francuski krevet tresao od toga. Nekako sam se izvukao iz svega toga. Tada sam popio dva kompleta br. 1 i bilo mi je baš dobro. Kod lekara nisam ni otišao, a tog leta sam na moru plivao sa više snage nego ikada pre, i poneo sam treći komplet, koji mi je veoma prijao, na letovanje.

- Kako sam bio u blizini Instituta za rehabilitaciju „Vrmac“, gde mi je prijatelj kardiolog radio, otišao sam tamo na pregled. On mi je rekao da sam imao manji srčani udar!

- Danas znam da ne treba da se vratim u krevet kada sam toliko slab, već treba da reagujem, odnosno da potražim lekarsku pomoć. Ali, onda nisam imao snage za to. Prošle su godine, danas mi je 61, i uvek imam Bio-Teo kapi pored sebe.

Online kupovina, Hangar, Bio-Teo, Steva Marić, Biljni komplet
foto: Promo

Bio-Teo komplet br.1 za srce i kardiovaskularni sistem:

  • Jača snagu oslabljenog srčanog mišića
  • Poboljšava cirkulaciju
  • Čisti krvne sudove
  • Pomaže kod angine pektoris, aritmije, bola u grudima
  • Reguliše holesterol i trigliceride
  • Otklanja opasnost od infarkta i štiti od iznenadnog infarkta miokarda (srčanog mišića)
  • Otklanja posledice infarkta
  • Pomaže kod pripreme za koronarografiju i operacije srca
  • Otklanja bolesti modernog života (nervnu napetost, stres, razdražljivost, lupanje srca, nesanicu i glavobolju.

Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...