Najnovije vesti

BIO JE NAKAČEN NA KISEONIK I ČINILO SE DA MU NE MOŽE BITI BOLJE: Iznenadio je sve i ublažio tegobe, uz pomoć ovoga!
Foto: Profimedia

BIO JE NAKAČEN NA KISEONIK I ČINILO SE DA MU NE MOŽE BITI BOLJE: Iznenadio je sve i ublažio tegobe, uz pomoć ovoga!

Zdravlje

- Moj otac ima mnogo zdravstvenih problema. Zbog gangrene creva, imao je operaciju, stomačna aorta je takođe izazivala tegobe, i sve je to učinilo da mu oslabi imunitet. Upala pluća se završila emfizemom, opstruktivni bronhitis je zadavao brige, i svakog dana je po 16 sati na kiseoniku – priča Tanja.

- Nije imao ni malo snage, mišići su gotovo potpuno atrofirali, ali ja sam i dalje verovala da ipak postoji nešto što može da mu pomogne, i bar malo mu popravi kvalitet života. Nadu su mi dali proizvodi Bio-Teo Centra, i izjave korisnika koji su podelili svoja pozitivna iskustva sa Bio-Teo proizvodima.

- Posle dva popijena Bio-Teo kompleta br. 6 za pluća i disajne puteve, moj otac bolje spava, izbacuje sekret, i ima više snage. Toliko se vezao za kapi, jer su mu stvarno dale nadu da mu zaista može biti bolje. Jedva čeka da prođe pauza između ispijanja kompleta i stalno pita kada će to da se desi, prosto, broji svaki dan. Srećna sam što je smireniji i zadovoljniji, jer mu se kvalitet života bar malo popravio. Lakše podnosi sve.

- Četrdeset mi je godina, a mogao sam da izgubim posao da nije bilo Bio-Teo kompleta br 6. za pluća i disajne puteve – kaže Milan.

- Radim u jednoj stranoj firmi, i to sa klijentima. One jeseni pred epidemiju, imao sam veću prehladu, kako to biva, preležao sam je „na nogama“, pio sirupe i čajeve, čak i antibiotike, ali se kašalj nije smirivao. Gušio me je obilan sekret, i stalno sam se pitao odakle dolazi u tim količinama. Bilo je veoma neprijatnih situacija u razgovoru sa klijentima.

- Prestao sam i da pušim kako bih ublažio kašalj, jer sam shvatio da je to već postao problem na poslu. Ubrzo nakon toga, koleginica iz kancelarije me je pitala da li sam pokušao sa nekim prirodnim preparatima i dala mi je preporuku za Bio-Teo proizvode, uz napomenu da njena majka pije Bio-Teo komplet br. 6 za pluća i disajne puteve. Po njenom savetu, odmah sam poručio dva kompleta, i već posle prvog sam iskašljao sve što treba, a drugi sam popio za svaki slučaj. Sada uzimam redovno i Bio-Teo kapi br. 16 ImunoDetox, jer epidemija i dalje traje, a posao je dobar i ne želim da ga ugrozim novom prehladom.

- „Zarazio“ sam i celu porodicu Bio-Teo preparatima. Moj otac, koji godinama kašlje, popio je dva kompleta kapi br. 6, i kada je video šta je iskašljavao, prestao je i on da puši. Majka dugo godina „vuče“aritmiju i tahikardiju, i nju sam nagovorio da uz lekove uzima i komplet br .1 za ublažavanje stresa, pravilan rad srca i poboljšanje cirkulacije, i nisam se prevario u oceni da će i njoj pomoći priroda. U stanju je sa drugaricama da ode i do reke, da se dugo šeta, što ranije nije radila, a i duže vreme provodi u kuhinji, zbog čega se bojim da se previše ne ugojim – u šali uz osmeh na kraju dodaje Milan.

Bio-Teo biljni komplet br.6 za pluća i disajne puteve koji se sastoji od 2 bočice različitih kapi (tinkture):

  • Čisti pluća i bronhije od nakupljenog sekreta
  • Olakšava iskašljavanje i izbacivanje šlajma
  • Rastvara i smekšava sluz
  • Pomaže kod angine, bronhitisa i traheitisa
  • Smiruje suvi, nadražajni i pušački kašalj
  • Olakšava kašalj, pomaže kod astme i upale pluća
  • Olakšava tegobe HOBP (hroničnog oboljenja pluća)
  • Pomaže kod nadutosti pluća (emfizem) i kod katara pluća
  • Smanjuje promuklost, upale ždrela i laringitisa
Bioteo
foto: Promo

Komplet mogu koristiti osobe koje piju lekove, može se koristiti i preventivno (pogotovo kod pušača). Za najbolje rezultate potrebno je popiti najmanje 2 kompleta za redom, a zatim se može napraviti pauza od 2 nedelje, pa nastaviti sa sledećim kompletom.

Cena Bio-Teo biljnog kompleta br.6 za pluća i disajne puteve iznosi 1920 din. za Srbiju, 32 KM za Bosnu i Hercegovinu i 19€ za Crnu Goru.

Sve Bio-Teo proizvode možete poručiti putem telefona dikretno iz naše proizvodnje ili maloprodaja ili putem sajta www.bioteo.com INFORMACIJE I PORUČIVANJE (rok isporuke 1-3 radna dana):

Slobodno nas pozovite svaki dan (i nedeljom) od 08 do 20h!

Bio-Teo asortiman dostupan je i u 500+ apoteka širom Srbije i BIH. Kliknite na mapu ispod za detaljan spisak:

Bioteo
foto: Promo

-- DETALJAN SPISAK APOTEKA --

Ukoliko imate pitanja ili želite da vas naša stručna pomoć upiti ka najbližoj apoteci koja ima Bio-Teo asortiman u ponudi, ne oklavajte da nas pozovete svaki dan (i nedeljom) od 08 do 20h:

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...