REUMATIN ČAJ: Rešite se bolova u zglobovima na potpuno prirodan način!
Foto: Profimedia

REUMATIN ČAJ: Rešite se bolova u zglobovima na potpuno prirodan način!

Život -

Za razliku od standardne medicine koja koristi lekove da bi se otklonio postojeći bol, biljna terapija ima jedan potpuno drugačiji pristup. Pošto pojavu ovih bolesti mogu znatno da ubrzaju razne infekcije i virusi koji protutnje kroz naš organizam, kao i alergijske pojave, nepravilna ishrana, lekovi koje uzimamo, u osnovi pravilnog pristupa lečenju je pre svega zdrav način života. Zdrava ishrana i prirodna terapija čajevima i preparatima na bazi svežeg lekovitog bilja daje odlične rezultate, jer pomaže našem organizmu da se očisti od svih otrova i toksina koji se u njemu gomilaju.

Baš takav je Reumatin čaj – prirodan i delotvoran. Njegove aktivne supstance su:

  • Viola – jer pomaže pri lečenju artritisa.
  • Agrimoniae – jer sadrži korisne aktivne materije, uključujući katehin, polifenol, antioksidans, tiamin, vitamin B, kao i kvircitrin – antioksidans i protivupalno sredstvo.
  • Salviae – jer je žalfija stimulans, diuretic, podstiče izbacivanje vode iz tela i ekspektorans – sredstvo za iskašljavanje koje ima anti – inflamatorno, antioksidantno i antimikrobno svojstvo.
    Reumatin, caj
    foto: Promo

    Upotreba:

    Reumatin čaj se pije 1L dnevno, do 30 minuta posle glavnih obroka.

    Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po 50% nižoj ceni2.590 rsd.

    * Klikom OVDE pogledajte kompletnu ponudu prirodnih preparata za drav i kvalitetan život.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track