Najnovije vesti

ZELENA MASKA: Inovativna, sigurna i proverena zaštita od raznih vrsta nepogoda!
Foto: Promo

ZELENA MASKA: Inovativna, sigurna i proverena zaštita od raznih vrsta nepogoda!

Zdravlje

Višenamenska plastična „Zelena maska“ proizvod je kompanije CCS Solutions iz Beograda, odabran na konkursu za inovativna rešenja za suzbijanje efekata pandemije, Fonda za Inovacionu delatnost, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Njene prednosti u odnosu na obične maske su mnogobrojne, a spomenućemo neke od njih:

  1. Namenjena je za opštu zaštitu stanovništva, ne samo od virusa i bakterija, već i od zagađenja, prašine, sitnih čestica.
  2. Višekratna je – uz sterilizaciju može da se koristi i do 3 meseca.
  3. Upotrebljiva je u različitim industrijama, a od velike pomoći može da bude i voćarima pri prskanju voća.
  4. Lako se dezinfikuje – iskuvavanjem u vodi ili brisanjem alkoholom/asepsolom.
  5. Garancija na masku iznosi 3 godine.
Hangar
foto: Promo

Maska je napravljena tehnologijom brizganja plastike, od materijala LDPE, low-density polyethylen. Radi se o materijalu koji odlikuje manja zatezna čvrstoća i povećana rastegljivost, što odgovora upravo potrebi da maska meko prijanja na lice. LDPE se koristi u proizvodnji kontejnera, rezervoara, kesa, folija, posuda za hranu, itd. Neškodljiv je te je odličan izbor za široku primenu u prehrambenoj industriji.

Hangar
foto: Promo

Maska se sastoji od tela i poklopca, a filter se postavlja između tela maske i poklopca. Ukoliko želite da uštedite novac i ne kupujete jednokratne maske svaki drugi dan, kao i da pružite veću i bolju zaštitu sebi i svojim najdražima, ne čekajte – naručite masku klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 402 rsd.

Ukoliko želite da kupite i komplet filtera, to možete učiniti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 108 rsd.

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...